9 Ocak 2012 Pazartesi

iHerb'ten son İnciler: Peeling- ve Kil Maskesi



Yeni yılda da cilt yazılarına devam!!!!En son sizlere peeling ve kil maskesi'nin ayrılmaz dostlar olduğundan bahsetmiştim, bakınız...! Bu postumda da en son gözdem olan ürünlerden bahsedeceğim, şans mı desem şanssızlık mı bilemiyorum y.dışı alışveriş yasağından habersiz yapıp ucu ucuna alabildiğim i herb ürünlerimden bahsedeceğim....Az paraya çok iş diye buna derler arkadaşlar, bir sürü blogger'un AHA lı diye çok överek bahsettiği ve benim sivilce yaptığı için fazla beğenmediğim  ŞURADA  , VE ŞURADA  yazısını yazdığım  BWC Yıkama Jeli hariç Peeling ve Kil maskesinden çoooook memnunum!!!!!!!!

1.Desert Essence Gentle Stimulating Facial Scrub:

Arkadaşlar bu ürün Jojoba yağı ve badem sütü içeriyor ve cidden çok güzel....Ben cildime bu denli hassas davranan, buna ek olarak cildimi yumuşatıp nem veren ve üstüne üstelik nem verdi diye hemen sivilce çıkartmayan böyle akıllı bir peeling görmedim.Verdiği his öyle güzelkşi sanki aynı zamanda nem maskesi yapıyorsunuz cildinize, cildi çizmiyor her gün bile kullanılabilecek bir peeling...Ambalaj olayında firma biraz ucuza kaçmış (bende ne para verdimki ne bekliyorum:)) ama bu bile hoşuma gitti, parmağı daldırıp bol miktarla peeling yapmak çok zevkli:)) Aynı zamanda kokusuda süper rahatlatıcı bir şey!!!



Bu da Queen Helene Mud Pack Masque'ım!!! Arkadaşlar3-5 dolara mı almıştım tam hatırlayamıyorum ama bu üründe inanılmaz birşey!!!Bundan önce Clinique deep cleansing emergency mask (kil maskesi) kullanıyordum, onu da çok seviyordum ama cildimi biraz kurutuyordu oysa bu kil maskesi hiç ama hiiiiiç kurutmuyor...Vaadettiğine göre İngiliz kili içeriyormuş, çok mu ünlü killeri varmış bilemiyorum, hem bizim killerimizde çok güzel bizimkisi sizinkini döver!!!Ama maalesef bizde kozmetik sanayi yeni yeni gelişmekte kilimizi daha iyi Ar-Ge faaliyeti bulunan teknolojisi onlara paralel olan ve bu şekilde üretim yapan firma sanırım yok maalesef!! dermokil diye bir şey duydum ama denemedim, blogger'lardan cildi kuruttuğunu duydum ,onların yalancısıyım:))


Üzerindeki yazıya bakarsanız çok etkili por temizliği yaptığını, aynı zamanda sıkılık kaybı sarkmaya etkili olduğu hatta yüz kaslarını rahatlatıp çizgileri yumuşattığını bile yazmışlarr!!!! Vayyy vayyy vayyyy sayın seyirciler aynı zamanda anti aging maskkkk!!!! iherb reviews ları okursanız süper kullanıcı yorumlarını göreceksiniz!!!!
Yukarıda soldaki resimde bu kil maskesinin ilk sürülüşündeki ve soldaki resim ise kuruduktan sonraki görüntüyü görebilirsiniz.Bu arada eski kil maskemde yüzüm 5 dk içinde tahta gibi gergin ve bembeyaz gözüküyordu.Gözler arada kara kara öyle korkunç oluyordum ki anlatamam:)) Ara ara o vaziyette sevdiceğimle karşılaşmak fena oluyordu:))) Ciddi anlamda benden korktuğunu bilirim:((( Bu kil maskesini yapanlardan Allah razı olsun ten rengi yapmışlar!!!!!Kurumada bile eskisi gibi mat beyaz olmuyor, daha az korkunç gözüküyor ve cildim tahta gibi gerim gerim gerilmiyor!!!!

Tek kusurundan bahsetmeden geçemeyeceğim eski maskemde bekleme süresi 5 dk  iken (ben çok tembel biri olduğumdan kil maskesi sonrası dudak çevreme su bulaştırmamaya gayret ederek dişimi fırçalardım, fırçalama işlemim bitince ort. 5 dk lık süre de biterdi, tüm yüzümü bol su çırparak yıkayıp kil maskemi arındırırdım vakit kaybı olmazdı) bu maske tamı tamına 15 dakika!!!!!Bu olay yüzünden bu maskemi sık sık kullanamıyorum, vakit bulmam öyle zor oluyor ki:(((Birde 15 dakikada sevdiceğimle karşılaşma olasılığı çok daha yüksek:(( Banyoda kamp kursam iyi olacak:)) Hala eski maskemin dibindekilerle uzatmaları oynuyorum, ama tembelliğimi yenip yapsam iyi olacak lakin kendisi süper bir maskeeeeeee!!!!

İşin en kötüsü ne biliyormusunuz kızlar ,geçenlerde Carrefour'da kozmetik reyonunda Queen helene kil maskesi değilde başka bir maskesini gördüm çoook şaşırdım fakat fiyatının üzerine kat be kat kar payı koymuşlar....!Hani bilmesem iherb fiyatını anlarımda 3-5 dolarlık şeylere ülkemizde bunca kar payı koymaları insanı deli ediyor..!!
****Arkadaşlar son olarak eminim bu yazıyı okuyupta eskiden ebay ya da iherb ten makyaj yapan herkesin iştahı kabaracak, geçenlerde keşfettiğim blogger bir arkadaşımın (Betirella) ŞU YAZISI çook ilgimi çekti ve beni fazlasıyla gaza getirdi, hala ebay den alışveriş yapıyormuş ve ürünleri  geliyormuş!!!!! Bende yavaştan tekrar başlayacağım ebay alışverişine, bakın yanlış anlama olmasın iherb ten değil ebay dan şansımı denemeye çalışacağım, iherb bence mimlenmiştir artık gümrükten falan geçemez:((( Biliyorsunuz yasak kozmetik ve besin takviyesini içeriyor ve iherb te ikisi de mevcut maalesef:((

Aşağıdaki formülü unutmayınnnnn, herkeslere sivilce mücade
lesinde başarılarrrrr!!!!!!
Kil+Peeling> Akne 

















4 yorum:

  1. ben de ebaydan alıyorum
    satıcılar cok ilgili
    uzerıne hedıye aksesuar yaz dıyorum yazıyo

    almadan once konusabılıyosun
    negatıff feedback vereceksın dıye odu kopuyolar zaten

    ben ce denemelisin
    bb krem alcam ben.

    bi mınık arastırma yap bakalım ne cıkacak.

    YanıtlaSil
  2. ben de deneyeyim bare :)

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. birkac peeling denedim hic memnun kalmadim.yuzumu feci yakiyorlar. kullanmaktan vaz gectim o yuzden. nasil yapiyorsun bir ara kritik yapariz senle. ebayden bende hala yapiyrum ama hic kozmetik denemedim. bugune kadar sadece 1 paketimi kontrol icin acmislardi. risk almaya deger yani

    YanıtlaSil
  4. @ilkecim beni oldukça şaşırttın, retinole (tretin)dayanan cildin peelinge nasıl dayanmıyor? Ben deniz kumunu bile yüzüme sürüyorum (şu postumda diy projemde görebilirsin canım; http://hayalgemisinde2kisi.blogspot.com/search/label/DIY%20projelerim ) fakat sık kullanımda küçük tanecikli hassas ciltlere uygun peeling kullanıyorum. Sen hangi markayı denedin acaba? Neyse bir ara konuşuruz canım:) öpüyorum!

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...