7 Mart 2014 Cuma

Gratis Kadınlar Günü Ganimetlerim :)



Şimdiden herkesin kadınlar gununu kutluyorum !!!! Bugün çalışmıyor olmanın bir faydasını daha gördüm, nihayet böyle zamanlardaki bir indirimde hft sonuna kalmadan mağazayı arşınladım ve henüz hafta sonu talanı olmadan istediğim urunleri rahatça kapiverdim !!!!:)))
Max Factor Lasting performans biliyorsunuz favori fondotenlerimden biridir, bu sefer Soft beige yerine yazın bronzlasinca daha cok yakisacagini düşündüğüm naturel bronze aldım :) eve gelir gelmez sürdüm harika oldu:)))
Loreal telescopic rimel bilirsiniz kült rimelim, inanın gecen cilt bakim ürünü alırken estee lauder in en cok satan en iyi rimelini verdiler, yok kardeşim telescopic etkisini onda bile bulamadım , şimdilik daha iyisini görmediğimden yedekleyip 2 tane aldım. 
Hemen the balm standına koştum marry lou aydinlatici inanmayacaksınız ama bitmişti (yahu bu ne gayret bu ne azimdir kardeşim !!!:) bende yukarıdaki seker pembesi alligini aldım 15 TL ye , %50 indirimle!!!! Max factor da ve lorealde yanlış hatırlamıyorsam %40 indirim vardı. 



Sunun tatliligina bakın yaaa, alırken yanaklarıma bolca sürdüm suan hala en ufak bozulma olmadı yanaklarım hala cok super gözüküyor , valla bir kadinlar gunu oncesi daha mutlu olamazdim. 
Ben Gratis'i görür görmez ona kostum ama umarım Watsons ta daha cazip bir indirim yoktur aklım orda kaldı :)) 


Naturel bronz tonu azcik koyu geldi burda acik durduğuna bakmayın ama yazın cok super olacağına eminim:) şimdiden başlasın yaz hazırlıkları :)
Hepinizi öpüyorum kuzularr, kadinlar gunünüzun ucuza bol bol çeşit çeşit kozmetikli geçmesini dilerim :) kimse kapmadan koşuuuuuuuuuuun!!!!! :)

LAME


5 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini, loreal rimel ne kadardı?

    YanıtlaSil
  2. Yanlış hatırlamıyorsam 20 küsüre düşmüştü 24 TL civarıydi galiba

    YanıtlaSil
  3. Pembe allık çok güzelmiş yeni çıkmış heralde. Bende indirimden telescopic rimel kaptım son anda o kadar :( böyle günler için bir liste hazırlamak lazım insan unutuyor ne alacaktı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım pembe allık biraz koyu geldi, aslında satıcı kız uyardı," o çok koyu pembe kimseye uymuyor" diye ama inat ettim işte:( neyse yazın kara marsığa dönünce ancak bu allık paklar beni:) telescopic rimel iyi seçim olmuş, dediğin gibi liste şart, insan panik oluyor indirim zamanı :)

      Sil
  4. great post!
    If you want, we can follow each other. Kisses
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...