9 Aralık 2013 Pazartesi

Son Keşif Şarkım : Simply Falling

Son zamanlarda youtube'a bodozlama girip şarkı keşfetmeye bayılır oldum. İşte buda son keşfim. Son zamanlarda çıkmış bir şarkı değil sadece ben yeni keşfettim. Belki bileniniz vardır Iyeoka diye Nijeryalı bir kadın muhteşem zenci gırtlağıyla döktürmüş şarkıyı. Hatta araştırmamı yaparken şarkının Jamesbond filmindede kullanıldığını gördüm. Soul jazz  karışımı bir şarkı daha bir çok tını taşıyormuş içinde çözemiyorum pek ama ben Amy Winehouse tadı buldum içinde. Bakalım sevecek misiniz?
 
DORE

8 yorum:

  1. Bayılıyorum bu kadının yorumuna!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa demek takip ettiğin biriydi ben maalesef yeni keşfettim ve bende bayıldım ;)

      Sil
  2. Sevgili Dore,gerçekten güzel bir şarkı.Ben de özellikle giriş kısmında Amy Winehouse tadı aldım.Keşiflerini bizimle daha sık paylaşırsan memnun olurum.Paylaşım için teşekkürler.Benim de çıktığı zamandan beri sevdiğim bir şarkı var,umarım beğenirsiniz.Sevgiler.
    http://www.youtube.com/watch?v=6Whgn_iE5uc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel'cim önerini hemen dinledim. Harika bir versiyon olmuş çok beğendim Rob'un yorumunu. İyeokayı da beğenmene sevindim. Tamam daha sık paylaşmaya çalışacağım ama senden de öneriler bekliyorum. Sevgiler.

      Sil
  3. Dore'cim bende bu şarkıyı daha ilk dinlediğimde bile çok beğenmiştim, ve bana çok tanıdık gelmişti, sonradan çıkardım Amy'nin back to black şarkısıyla sanki ortak tınıları var, en sevdiğim şarkısıydı yazmıştım hatta postumda;
    http://hayalgemisinde2kisi.blogspot.ch/2011/07/hoscakal-amy-winehouse.html dinlersen anlayacaksın...
    ama Iyeoka sanki daha derinden sarsıyor insanı sözleri itibariyle...

    YanıtlaSil
  4. Evet canım özellikle aradaki vurgulu müzik çok benziyor. Ama benim için Amy 1. sırada, birçok şarkıcı sanki ondan alıntı yapıyor geliyor bana hatta Adele de bile buluyorum o alıntıyı. Tabi sonuçta jazz tınıları var olacak okadar. Hepsini seviyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy kadın söylerken ofiste kendimi romantik şık bir akşam yemeğinde gibi hissettim :)
    harika bir yorum gerçekten

    YanıtlaSil
  6. evet darkolievee çok şey hissettiriyor gerçekten senin hislerde süpermiş :) Birçok romantik şarkı bana çok uyuz geliyor bu tam kıvamında olmuş.

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...