7 Aralık 2011 Çarşamba

İnce Bacaklılara Müjdeeeeee Kış Geldi!!!:))))))



 Post başlığıma şaşırmayın lütfen, benim için kış demek çizme demek, çizme demek ince bacakları kamufle etmek demek:))) Bu ne demek, yaza göre keyifle daha çok etek, daha çok elbise giyebilmek demek!!!! Kıştan nefret ediyorum ama sırf bu çizmelerin hatrına daha çekilir geliyor bana..:)

Tüyo: Benim gibi özellikle diz altı çıta bacaklar ne tip çizme tercih etmeli?
  • Ben neredeyse çoğu modeli denedim, dapdar bacağı saran, heleki üst kısmı deri olmayan daha ince malzemeden yapılan (kumaş gibi) çizmelerden kaçın!!!! (cin ali gibi oluyorsunuz:)
  • Ayak bileğinin hemen üstünde biten dapdar modellerden özellikle ince bilekliler topuklayarak kaçsın!!!
  • Bol ,düz taban ve özellikle diz kapağına kadar çıkan uzun modeller tam size göre, plastik yağmur çizmeleride iyi yakışabilir yada binici modeli çizmeler ...



Elbise: Koton
Kemer: Stradivarius
Hırka: Mango
Çanta: Accesorize
Çizme: Deichman





Bu kolyeyi özellikle çektim, canım babacığımın hediyesi, özel bir durumum için hastanede küçük bir operasyon geçirecektim ve saat erken olduğu için anne ve babacığımla AVM'de oyalanalım dedik.. Babam bir anda kuyumcu mağazasının önünde "seç beğen bir kolye alacağım sana" dedi, canım birtanecik babacığım sırf ben korkumu atayım mutlu olayım diye böyle bir şey yaptı...Bende ince kolyeler arasında bunu seçtim..Satıcının dediğine göre çok ince zevkliymişim bu kolye yeni gelen bir modelmiş ve kolay kolay diğer kuyumcularda bulunamazmış falan filan, umarım herkese aynı şeyleri söylemiyorlardır:))))Ama ben öyle sevdimki hiç çıkarmak istemiyorum, öyle manevi değeri varki benim için anlatamam....Birde cidden herkes soruyor nerden aldığımı sanırım cidden zevkli kızım vesselam, bu kadar sorduklarına göre:))) (Merak edenler için Armada AVM-Işık Kuyumculuk Ankara'dan aldık.)


Böyle 70'li yılları anımsatan retro desenli kıyafetlere  bayılıyorum, fotolar iş yerinden eve girer girmez hızla çektiğim fotolar, çizmelere dikkatinizi çekerim Deichman markası biliyorum pek kaliteli değil ,ama şaşırılacak şey çizmelerim arasında en çok bu yakışıyor ne hikmetse:))) Bunun bolluğu, uzunluğu, deri olmayıp bacağı sarmaması, kumaşın kırışıp daha kalın bacaklı göstermesi falan herşeyi tam benim bacağıma göre:)))) 



Tüyo: Bel daha ince nasıl gösterilir?
  •  Benim kemere benzer kemer alın, belin çok az üstünden bağlayın benim gibi:)

Bu kemer öyle kullanışlıki her kıyafete takıyorum, her kıyafeti olduğundan daha kaliteli ve daha ağır gösteriyor...Ben önce Mango da beğendim fiyatı çok pahalı geldi, sonra Stradivarius'tan aldım fakat daha sonra H&M ve Beshka'da aynı model kemerleri daha ucuza görünce sinir oldum, alırsanız aklınızda olsun..!



Buda artistik pozum olsun, havalara girince böyle oluyor işte:)))En son yanık saçımın son halini görün istedim, çokta açılmadı bu saç yaaaaa, o kadar açma işleminden hasar gördü ama üzerine yapılan boyanın böyle iyi tutacağını düşünmemiştim bari zarar gördüğüne değip radikal bir değişiklik olup azcık daha açılsaydı yaaaa:((

AYNI ÇİZME FARKLI KOMBİN

Deri Mont: Mango
Pantolon: Adil Işık
Çanta: David Jones (YKM)

Aynı çizmeyi gördüğünüz üzere pantolonlarımın üzerine de çekebiliyorum:)) Yok böyle çizme yaaaa, her derde deva valla!! Made in China Deichman'ım yaşa sen yaa!!:))Üstelik fotoğrafımdaki bordo pantolonum skinny jean bile değil, normal boru paça:))Bunu bile buruştura buruştura sokuverdim içine:)))




9 yorum:

  1. Bloğumda sizin için bir mim var; bloğuma da beklerim :)

    http://makyajcadisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. tavsiyelerini not aldım bende ınce bel ve bacaklıyım ama genıs kalcalıyım :)

    YanıtlaSil
  3. @kovakadınıyımben haahaaaaha ay çok güldürdün beni, merak etme kalçaları kamufle edebilirsin, mesele güzel yerleri ortaya çıkarabilmekte saklı:)))

    YanıtlaSil
  4. @makyajcadısı bloğunu inceledim gerçekten çok güzel,mim içinde çok teşekkür ederim yalnız bu konu için çooook zaman evvel mim'lenmiştim ve bir post yayınlamıştım, şu linkten okuyabilirsin;

    http://hayalgemisinde2kisi.blogspot.com/2011/06/hakkmdaki-7-gercek.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HayalGemisinde2Kii+%28Hayal+Gemisinde+2+Ki%C5%9Fi%29

    YanıtlaSil
  5. Yine süper tavsiyeler etmişsin. Aynı dertten müzdarip biri olarak bir tavsiyede ben vereyim ince bacak kamuflajında kovboy çizmeleri de birebir. Üstelik çok da tarzlar.

    YanıtlaSil
  6. canim bence cok güzel fizigin var, cizmelerinde cok yakismis, güle güle giy! : )

    YanıtlaSil
  7. İlke kovboy çizmeside denenebilir haklısın ama boyları kısa oluyor genelde,denemek gerek, ne kadar bu kış moda olmasa da dediğin gibi kovboy çizmeleri zamansız bencede ve tarz...

    YanıtlaSil
  8. Vivam çizmelerim yeni değil!!!:)))Hatta baya üstümde paralandı diyebilirim:))Ben ince bacaklara fikir versin diye çizmeyi vurguladım...Fiziğimi beğenmene sevindim ama eskiden çoook ama çok daha inceydim ,o halime kavuşmaya çabalıyorum:(

    YanıtlaSil
  9. bayıldım bu posta :) benım de kavun kıvamında gobegımle basım dertte. sabahları normal de aksamları asırı boyutlara ulasabılıyor :) spora baslıcam artık, sart oldu :)

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...