19 Ekim 2011 Çarşamba

Yastayız!!!! Yüreğimiz Yanıyor!!!!!

Bugün sabah bir kez daha yüreğim yandı, bu sefer 24 şehit daha verdik...Artık sabırlar taştı, bloğumda sizlere hep neşeli güzel şeyler paylaşmak istedim şimdiye kadar fakat artık yüreğim sızlıyor...Sinir sistemim bozuldu, bu şehit haberlerinin bir sonu gelsin istiyorum!!!
Konuşulacak çok şey var, belki buraya yazılamayacak gerçekler var, belki derinlerde benimde çooook iyi bilemediğim ama birilerinin bizlerle oynadığı pis hesaplar, o gencecik yüreklerin hayatını hiçe sayarak yapılan hain planlar var....
Bizim için gencecik evlatların kanı dökülüyorken bizler normal yaşamlarımıza Türkiye nin batısındaki büyük şehirlerde devam ediyoruz....Bir yerlerde resmen savaş oluyor...İnsanlar ölüyor.....Benim erkek kardeşimde yeni askerden geldiği için o şehit ailelerinin acılarını çok daha iyi anlayabiliyorum...Sanıyor musunuz ölenler sadece şehitler...Bir anne, bir baba dayanabilir mi o acıya, sonrası bir daha normal hayatını devam ettirebilir mi o insanlar eskisi gibi....
Birileri için hayat bir daha asla eskisi gibi olmayacak...!
Somali için binlerce dolarlık paralar toplayabiliyoruz, benden bir öneri birde bu terör illeti için paralar toplansın, inanıyorum Türk halkının duyarlılık göstereceğine....Herkes kendi gücüne göre para yatırsın o hesaba ve ordumuzu güçlendirelim..Bizim evlatlarımız,kardeşlerimiz, eşlerimiz  ölmesin, dışardan paralı asker getirtelim , bu terörü bitirelim......Çok mu zor sanki, değil!!!!!!!
Benim aklıma ağlamadan dinleyemediğim bir şarkı geldi bugünkü ızdırabımın içinde, Teoman Çobanyıldızı...
Şarkıdaki asker gibi ölen şehitlerimizin her birinin yaşanmamış umutları, yaşanmamış yada yarıda kalan aşkları, hayalleri vardı .....Tıpkı teoman'ın şarkısı gibi "yüzme bilmeden daha, hiç deniz görmeden, hiç sarılmadan daha" bu vatan için şehit oldular......!
Şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum hepimizin başı sağolsun....
  

yüzme bilmedendaha deniz görmeden
hiç güneşte yanmadan
şimdi ölmek istemem
bir kalbi sarmadan
aşkı tatmadan daha
onla sarhoş olmadan
hiç sevişmeden daha
şimdi ölmek istemem
daha hiç gülmeden

çoban yıldızı
sen benle kal
çoban yıldızı
hep benle kal
zamanın varsa

ben hiç kimsem olmadan
tepeden tırnağa ona
hiç sarılmadan
şimdi ölmek istemem
kalbine dokunmadan







5 yorum:

  1. canim parayla hal olacaksa keske ya yapsilar türk milleti zengindir, herkes bir altinini verse dünyanin parasi toplanir, ama sorun beyinlerde, ama ne beyinlermis biktirdilar insani, aglamaktan nefesimiz kesiliyor bu ne ya : (((

    YanıtlaSil
  2. Canım ne istiyorlar anlamıyorum ki,bizlerle eşit haklara sahipler artık, meclise bile girebildiklerine,milletin sözcüsü olarak orada bulunabildiklerine göre artık sorun çıkarmamaları gerek, nedir bu kin, nefret...!İsyan ediyorum..!

    YanıtlaSil
  3. Bu kavganın bitmesi istenmiyor nemalanan cok insan var. Kolumuzu kaaptırdık birkere amerikayla avrupayla hala ne anlaşmalar imzalanıyor kim bilir. birçok insan herşeyi göze almaya hazır bu kana son vermek için. böyle bir milletin milli iradesi bile göz ardı ediliyor. İstenirse çok basit aslında çook. asıl tehlike PKK değil asıl tehlike milli duyguları sömüren vatansever görünen vatan hainleri.

    YanıtlaSil
  4. @İlke Amerika'nın ekonomisi biliyorsun savaş üzerinden dönüyor, yıllar yılı Irak-İran, İsrail-Filistin gibi ülkeleri kışkırtıp savaşın bitmemesini sağladılar.Avrupa desen hepsinin ekonomisi çökmek üzere,tüm bu dış güçler hiç isterler mi bizde barış olsun gitgide yükselelim??Bir şekilde savaş sürüyor, pis oyunlar oynanıyor, işin içinde kimbilir neler var?Bizi yönetenlerde tüm dünyanın terör örgütü kabul ettiği Filistin'deki Hamas'ı desteklerse olacağı bu...Onların ekmeğine yağ sürüyorlar, bunların vicdanları kalmamış!!!!20 yaşında çocuklar ölüyor pes yaaaa bu nasıl bir vicdansızlıktır!!!!!Bırakın Filistin'i kendi canlarınıza bakın yaaaaaa!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. Bu şarkı o kadar denk düşmüşki..Henüz yaşayamadıkları hayalleriyle öldüler çocuklarımız...

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...