23 Eylül 2011 Cuma

Bir Watsons Alışverişi Daha....:)


Bir Watsons alışverişi ile daha karşınızdayım:)))) Nedense kozmetik ihtiyacımın sonu kesilmiyor!!! Hiçbirşey olmasa ojeyle çıkıyorum mağazadan....Kozmetik dükkanlarını çok seviyorum ,Rossmann, Gratis ve Watsons 'tan benim favorim tabiiki Watsons.....Watsons adı altında öyle güzel ürünleri varki....Neler aldım bir gözatalım bakalım;
Pastel Nar çiçeği ve Nude rengi ojeleri görür görmez kaptım!!

Syoss Boyalı saçlar için şampuan ve saç kremi:  Bu şampuan hakkında en ufak bir bilgim dahi yoktu ve satıcı kızın övgüleriyle aldım...Bu alışverişi deniz tatilimin öncesinde yapmıştım ve denizde boyalı saçlarım çok sertleşeceği için öncelikle yumuşatan ve boyalı saçlar için olan şampuana ihtiyacım vardı...Tarak hediyesi ve 750 ml+ 750 ml neredeyse 1,5 kg ürünün 12 TL gibi bir fiyatı olduğunu duyunca pekte düşünmeden aldım....Kilo kilo şampuan aldım anlayacağınız:))) Tatile giderken bavulda biraz yer etti ama zaten yer etmeyen ne vardıki!!!!
Artıları
Öncelikle kokusu muhteşem, saçlarınızı yıkarken aşk yaşıyorsunuz adeta...
Yumuşatıcı etkisi çok iyi, denizde bile saçlarımı çok güzel yumuşattı...Saç kremi sonrası rahatça tarayabildim uzun saçlarımı.
İnanılmaz köpürüyor, biliyorum kaliteli şampuan çok köpürmez fakat uzun süredir bitkisel şampuanlar kullandığım için bu duyguya hasret kalmışım, birde azıcığı bile köpürdükçe köpürüyor, koca bir köpük yumağı içinde kalıyorsunuz, hatta yaz tatillerinde uzun uzuna duş alamadığınızı düşünürseniz ekstra vücut yıkama jeline ihtiyacınız kalmayacak kadar köpürüyor:)))) Bir taşla 2 kuş vuruyorsunuz:)))) Saç ve vucut hızlı hızlı işinizi hallediyorsunuz:))) Oldukça pratik!!!
Eksileri
Saçın dökülmesini engellemiyor, dökülmeyi çok arttırdığınıda söyleyemem ama saçı besleme konusunda kesinlikle bir artısı yok...
Tatilde gayet iyi verim aldım fakat şuan zarar vermeye başlamasına karşın  muhteşem kokusuna ve köpüğüne alıştığımdan istemeden kullanmaya devam ediyorum (biteceğede benzemiyor 1,5 kg:((  ve saç diplerim yavaştan yavaştan kaşınmaya başladı, saç derimin sağlıksızlaştığını hissediyorum, totalde bu bilmediğim markanın klasik bakkal şampuanlarından çok büyük artı bir özelliği olduğunu düşünmüyorum....Ama diyorum ya bir kaptırdım kokusuna, yumuşatmasına kendimi kullanmaktan alıkoyamıyorum, biri durdursun beni!!!!:))))


Watsons Ballı Saç Bakım Cilası: Bu ürün hakkında o kadar çok övgüler duydumki, çevremde herkes tavsiye ediyordu ve bende aşırı derecede denemek istiyordum vede bir türlü Watsons'tan denk gelip alamamıştım...Öyleki her gittiğimde bu ürünün kalmadığını duyuyordum, satıcılar biralıyı, yoğurtluyu öneriyorlardı ama ben inatla direndim ve en sonunda ballıyı kaptım:)) Aslında biralıda gözüm kalmadı değil, benim gibi bira sevenler için duşta bira etkisi süper bir his olur yaaaa,:)) hatta düşünsenize keşke sarışınlara biralı, kızıllara şaraplı, kahvelere viskili ve ninelerede rakılı saç maskeleri olsa:)))) "Hey nine fazla maske takılmışsın anason kokusundan  yaklaşılmıyor yanına!!! " hıckkk duymuyorum torunnnnn ne dedin?? hıckkkk"  replikleri canlandı beynimde birden:))))
Yorumlarıma gelince;
Artıları
Öncelikle bunun kokusu syoss a 10 basar, o derece muhteşem kokusu var....!!
Çok ama çok ucuzzzzz, gelde alma 9 TL gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla.Fiyat kalite oranına bakarsanız fiyatına göre çook çook kaliteli...
Acaip yumuşatıyor, saça iddia ettiği gibi cidden parlaklık veriyor, kolay açılıyor.
En çok sevdiğim özelliği ise saçı bazı kaliteli saç maskelerinin yaptığı gibi sönükleştirmiyor. Hem yumuşacık hem volümlü yapıyor. (benim saçım orta gürlükte, tabi saçı çok gür olanlar için iyi bir şey değil bu fakat benim gibiler için ekstra bonussss demek:)
Saç rengim bilemiyorum bu ürünlerle mi alakalı ama denize gitmeden önce boyatmama rağmen çok akmadı, sanırsam cidden saç rengini koruma etkisi var.
Eksileri
Bu ürünün bal ,Panthenol ve hidrolize buğday proteini içerdiği iddia ediliyor, fakat ben saçlarımı beslediğini yada nemlendirdiğini hissetmedim.Oysa benim boyalı ve uçları boyadan kupkuru olmuş saçlarımın neme ihtiyacı var, bir kerastase loreal expert  maskeleriyle karşılaştırılamaz bence.



En sevdiğim kısım, ojeler!!! Evde coşup kendime ve sizlere oje şovu yapayım dedim, renkleri iyice anlamanız açısından her bir tırnağıma ayrı bir renk sürdüm..:).. 
En baştaki ojem  (Patel No:73) gayet asilzade, çok hoş bir "Nude" tonu...İş yerine uygun, hatta mülakata bile sürebilirsiniz.... Sade ve zevkli bir kadını yansıtıyor bence, pembe beyaz kahve tonları kıyafetlerle çok yakışacağından eminim.
Diğerlerine gelince.....Bana neler oluyor anlamıyorum ama bir kırmızı sevdası aldı başını gidiyor, eskiden kırmızı oje sürmeye çekinirken şimdi en cırlarını bile kolayca alıp sürüyorum :(....Sonum Aysel Gürel'e dönecek maazallah, gitgide korkum artıyor!!!!! Ortadaki nar çiçeği çok hoş bir ton, hafif pastel bir ton bence günlük hayatta rahatça kullanılabilir.Fakattt flormar fosforlu cevriye oje için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:))) Ben burdayım diyen iddialı bir ton, zaten onu tatil için almıştım ve tatilde kullandım...Normal hayatta cesaret edebilirmiyim bilemiyorum, ruh halime bağlı:)))
Nar çiçeği oje no: Patel 46, Açık kırmızı oje no: Flormar 002

Fotolarımı pek bir hevesle çektim:)) Sağdan soldan kendimi kaptırmış çekiyordumki tam o esnada sevdiceğim geldi ve ne yaptığımı sordu..:)))Ona nasıl açıklayabilirdimki:))))) "Hoşuma gitti böyle sürmek istedim, canım birde resim çekmek istedi vs" falan salladım:))) Nerden bilebilirki:)))) 

***NOT: Alelacele çekim yaptığımdan tırnaklarım manikürsüz ve bakımsız ,kusura bakmayın artık...!Sevgilerrrr.....!

LAME

10 yorum:

  1. Şu ballı maskeyi acilen denemeliyimmmm

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ballı maskeyi ben de duydum nemlendirmeyecekse ben de almam.
    sac ucları kuru kaldıgı içi mahvoluyo zaten .
    aldıgın pastellere göz koydum hemen alcam güzel seçim.

    YanıtlaSil
  3. Ballı maskeden bende aldım daha denemedim ama.
    Ojelerinin rengi de çok güzelmiş canım. Ben kırmızılara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Kırmızı bir tutkudur. Bende zamanında kırmızıyı rüküş bulurdum ama şimdi diğer ojeler parlatıcı kadar etkisiz geliyor. Ballı maskeni ben de merak ettim. Son zamanlarda bir sürü ürün aldım saç için. Anlaşılan sırada bu var.

    YanıtlaSil
  5. Denizcim senin saçlarında benim gibi dalgalı, bu maske çok güzel dizginliyor asi saçları, denemelisin!!!!

    YanıtlaSil
  6. #Kocakadınıyımben ojeler eminim sanada çok yakışacak:))

    YanıtlaSil
  7. #Sevda'cım maskeyi dene, kokusuyla aşk yaşayacağına eminim:))O gün sende maske postu atmışsın pişti olmuşuz:))

    YanıtlaSil
  8. #İlke'cim evet bencede kırmızı bir tutkudur!!!Hele koyu kırmızılara bayılıyorum!!!Maskeyi denemelisin canım, kırmızı oje tabularımı kırdım, sıra kırmızı rujlarda, Aysel Gürel olma yolunda hızla ilerliyorum!!!!:))))

    YanıtlaSil
  9. Kendimi Watsonsa atmak uzereyim ben de su anda :))

    YanıtlaSil
  10. @Audrey bizim içinde alışveriş yap:))En son magic lip stick aldım, dudakta pembeye dönüşüyor, hemde koruyucu nem veriyor,yazısı yakında gelecek ,satıcıya sor al, bana dua edeceksin!!!

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...