28 Temmuz 2011 Perşembe

Yaşasın Tatil Zamanı!!!!!!


Çok mutluyum çooookkkkk!!!!! Sene boyu çok yoruldum inanın ve bu tatili fazlasıyla hakettim!! Sadece deniz, güneş ve tatil kitaplarımla başbaşa kalmak istiyorum.....Şööööyle yapacağım işleri düşünmeden, her sabah to do list'ime bakmadan dertsiz tasasız bir tatil diliyorum ,kısacası kafamı reset'leyeceğim:))) ...
Hiç plan yapmadım bu sefer, tatil dediğin plansız programsız olmalı dimi?.

İnsan bazen koştuğu yolda molalar vermek istiyor, nedense hep o molalarda sorgulama şansı oluyor insanın, Neredeyim?? Ben ne istiyordum??İlerde ne yapmalıyım?? gibisinden, yarıyor tatil anlayacağınız her insana...Einsteinn bile çalışma odasında yatak istermiş ve bir sorana "dinlenmeden nasıl çalışacağımki?" dermiş...Aslında birşeyleri sorgulamaktan ziyade kafamı tamamiyle boşaltmak istiyorum, bomboş olsun aval aval bakınayım etrafa:))))Tembel tembel yatayım, hiç saatime bakmayayım:))))

E tabi güzel anılarla dönmekte benim gibi herhalde herkesin ortak tatil beklentisi, zaten hayat o anların toplamından oluşmuyormu?? Bir müddet burdaki yazılarıma ara vereceğim.... Henüz yeni bir blogger olmama rağmen sizlerin yorumlarını görmek, her gün kısmende olsa tıklandığını, okunduğunu bilmek güzel bir duygu...Görüşmek üzereeee hoşçakalınnnnnnnn :P

***Dün bavulumu hazırlarken sizler için çekmek istedim bu fotoğrafları (merak etmeyin o kadar az kıyafetle gitmeyeceğim bugünde bavulun diğer yarısını hınca hınç dolduracağım:))))))) 



*****Tiril tirilimi merak edenlere:))))))




****Neyseki tatilimde yalnız değilim:)))) Buda sevdiceğimin benimkine oranla aşırı sade bavulu:)))))

LAME

4 yorum:

  1. Ben de dedim, bu kız ne kadar az şeyle gidiyor tatile, bravo :)
    iyi tatiller canım, çok eğlen, çok dinlen, bizi özle :)

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller canım, bol bol dinlen ama fotoğraf çekmeyi de unutma.

    teşekkürler yorumun için de..

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Heyyyy, hala bitmedi mi tatil
    Yazmadın uzun zamandır merak ettim bak :(

    YanıtlaSil
  4. Geldim!!!!Gelir gelmez bir pazartesi sendromu, bir tatil sonrası depresyon vakası yaşayamadan işler üzerime fena yığıldı:(((Ahhhh yazmayı çok istiyorumm, yaaa bağımlılık yarattı bu blog:))Bu hafta postum gelecek, görüşmek üzereeee....!

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...