16 Haziran 2011 Perşembe

Natalie Portman Keira Knightley Benzerliği

        Bana son zamanların yeni nesil en güzel ve başarılı Holywood aktristlerini sorarsanız size 2 isim veririm; Natalie Portman ve Keira Knightley...Yalnız ikisi o kadar birbirine benziyorki ayırt etmek cidden zor. Kariyer olarak hangisi diğerini solladı derseniz açık ara farkla Natalie.
       Natalie'yi ilk Leon'dan hatırlıyorum, nasılda yıldızı parlamıştı o film ile, Natalie 1981 doğumlu İsrail-Amerika melezi, annesi aktris babası doktor, Kudüs'te doğmuş ve okul hayatı çok başarılı geçmiş, Harvard Üniversitesi psikoloji mezunu, ayrıca sonrası master yapmış bildiğim kadarıyla ve 6 dil biliyor. Black Swan'la oscar alan yıldız Boleyn kızı, Yıldız Savaşları, Thor, Kardeşler gibi birçok başarılı filmde oynadı.
        Keira ise onun kadar şanslı değil, çünkü İngiliz asıllı ve biliyorsunuz Holywood sinemasında İngiliz oyuncularının şansı hep daha az olmuştur. 1985 doğumlu olan İskoç ödüllü yazar baba ve İngiliz tiyatro oyuncusu annesi olan Keira  Natalie gibi iyi bir eğitim görmemiş, kolej sonrası oyunculuğa çocuk yaşlarda başlamış. Küçükken dizilerde oynadıktan sonra Star Wars ile ün kazandı fakat bence büyük çıkışı Karayip Korsanları oldu.
           Oyunculukta hiç kuşkusuzki Black Swan sonrası Natalie'nin yeri benim için farklı ,güzellik olarak ikiside o kadar güzelki karşılaştıramıyorum...Keira bence kemik hatlarının daha belirgin olmasıyla daha çekici zaten Chanel'in parfümünün yüzü olarak seçilmesi şans değil.
          Natalie ise Kuğu gibi zarif ve masum. Bakışları çok derin, çok ayrı bir güzelliği var.
          Natalie ve Keira'nın giyim tarzları, saç renkleri, makyaj stilleri şaşılacak kadar benzerlik gösteriyor.
Ayrıca bu iki güzelin saç renklerinide yakın  takibime aldığımı itiraf etmeliyim:))  Beğendiğim saç tonlarını ara ara kendime uyarlıyorum:)) Açıktan koyuya koyudan açığa çok hoş kahve tonları arasında gidip geliyor hatunlar....Benim gibi buğday ten, kahverengi gözlü (tipik Türk kızı modeli:)) olanlara bu fotolardaki tüm saç tonlarını önerebilirim...








Mesela altta sağdaki Keira'nın rengini denemiştim, benim gibi buğday ten kahverengi gözlülere yakışacak bir renk.




Keira'nın fotoları;


 


 

 

 

Keria'nın alttaki bal-karamel saç rengi bana bir ara o kadar ilham verdiki yıllardır değiştirmediğim koyu saçlarımı bir anda bu kadar açık olmasada baya açtırdım.İşin garibi yazın bronzken daha hoş duran bir renk. Bu rengi boyatmak isteyenler işin ehli bir kuaföre gitsinler yoksa turuncu saçla kuaförden ayrılabilirler:)) Herkes yapamıyor maalesef, benim en son gidip çok memnun kaldığım kuaförüm küllü açık kumral kahveye azcık bakır, çokça gold tonu boya karıştırdığını söylemişti bu saç rengini elde etmek için.


Natalie'nin fotoları;




 

         Natalie'nin sol alttaki saç rengide geçen hafta itibariyle saçımı boyattığım renktir:)) Kuaföre fotoyla gittim ayıptır söylemesi:)) Bu renge kimi kuaför çikolata kimi kuaför fındık kabuğu diyor. Benim kuaförüm bu rengin fındık kabuğu olduğunu söyledi ve o şekilde boya karışımı yaptı, içinede gold katmış dediğine göre, çok kızıllık istemedim, tam aynı ton olmadı ama baya yakın bir ton, açık renk saçlarımdan sonra şuan alışma devresindeyim:))) Saçlarını anne baskısından dolayı çok geç yaşta boyatmaya başlayan biri olarak çok saç rengi kültümü yok!! Amma velakin ne zevkli bir dünya imiş bu saç mevzuları:)))) Her defasında ayrı tona boyatmak istiyorum, açıktan sıkılıyorum, koyuya, koyudan sıkılıyorum, açığa dönüyorum :)))) Tutmayın beniiiii, amonyak krizim tuttu:)))

 


 

Altta soldaki ton koyu bakırmı acaba??? Bunuda ilerki sefere düşünebilirim:)))


 

 


Blog yazıma otobiyografik başlayıp güzellik tüyoları, saç renkleriyle son veriyorum:)) Etrafımda o kadar çok esmer olupta yapay sarışın olan kız varki gerçekten çirkin oluyorlar. Onlara tavsiyem bu fotoğraflardaki gibi kahve tonlarında yumuşak geçiş yapmaları. Bu iki Holywood starı bu tonlarda boyatıyorsa emin olun bir bildikleri vardır, profesyönel anlamda yönlendirenleri vardır kesin..Kahve tonlarına geçiş yapın, bir deneyin emin olun çok saha çekici olacaksınız, benden söylemesi.))))

LAME

4 yorum:

  1. keira anoreksik olduktan sonra artık bakmıyorum hiç:D hiçbişey yakışmıyo yahu:D
    natalie ise çok güzel,en beğendiğim ünlülerden ;kaşların bir insanı nasıl değiştirebileceğine en iyi örnek:D

    YanıtlaSil
  2. Evet Keira tahta göğüslü resmen:) Oysa azcık kilo alsa çok güzelleşecek. Natalie'nin kaşlarına hiç dikkat etmemiştim, Leon'daki çocukluk resminde gayet normal kaşı var, aşağı kavisli.Ama en son fotolarında kaşlarının uçları harika bir şekilde yukarı doğru yönelmiş:)) Nasıl yapıyorlar bu işi??
    Lame

    YanıtlaSil
  3. Keira bence Natalie'nin ucuz bir kopyası.. kusura bakmasın ama kendisi ancak aslı yaşatmak için bir taklitten ibaret olarak anılacak ama Natalie'nin anılmaya zaten ihtiyacı yok çünkü başarılı bir aktrist.. her daim popüler.. seviyoruz kendisini..

    YanıtlaSil
  4. Bencede Natalie daha güzel, ayrıca Keira anoreksik olduğu için bir deri bir kemik kalmış vaziyette ve zayıflık onu iyice çirkinleştirdi...Aktrist olarak kıyaslarsak bencede Natalie nin eline su dökemez, Black swan da ne kadar yetenekliolduğunu bir kez daha kanıtladı...

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...