17 Haziran 2011 Cuma

Kate Moss YSL Parisienne Parfüm Makyajı

      Kate Moss benim en sevdiğim top model, ayrıca stil ikonum...Her giydiği, her yaptığı olay tam bir trend setter.Şu ara onun tahtına adayım Siena Miller, onunda kıyafet seçimleri çok hoşuma gidiyor. Kate Moss'un cool, vurdumduymaz halleri, özentisiz şıklığına hayran olmamak imkansız. Onun en çok smokey eyes makyajını, altın sarısı kendi haline bırakılmış (kuaförden yeni çıkmış gibi gözükmeyen) saçlarını, incecik vücudunu, ve hayatımıza getirdiği skinny jean'li hallerini çok seviyorum.
     YSL Parisienne reklamlarında saçı makyajı herşeyiyle bayılmıştım tam bir çekici Paris kadını gibi durmuş... Veeee blog yazarınız durmadı sizler için araştırdı,:))) bu reklamdaki lila tonlarında kedi gözlü smokey eyes makyajı nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır??


Bu    Makyajın yapılışını araştırdım, altta videosunu göreceğiniz YouTube'taki Pixiwoo diye bir hanım kızımız makyaj konusunda doktorasını tamamlamış:) Tam bir usta, yani o eyeliner'ı tek seferde eli hiç titremeden bir çekişi varki gelde özenme!! Videoyu izleyin çok şey öğreneceksiniz. Kızın gözleri çok güzel ve makyajı çok doğru uygulamış. Biraz sabır isteyen bir makyaj ama ben aynısını en kısa zamanda evde bir haftasonu deneyeceğim, benim bol $$$$$'lı YSL malzemelerim yok ama işte ne yapalım elde ne varsa (Allah ne verdiyse:) lila tonu mütevazi farlarıma dalacağım:)) Birde bu makyajda kaş göz yapısı çok önemli, kaşla göz arası mesafenin fazla olması gerek yani göz pınarından göz kenarına doğru gittikçe bu mesafenin doğru orantılı artması gerek:)) benim kaş yapım bu kızınkine benzemiyor ( kaşla göz arası uzunluk daha kısa ayrıca kaşla göz arası mesafem kaş ortasında pik yaptıktan sonra ters orantılı bir şekilde azalıyor :((( kaş kemiğimde o kadar çıkık değil ne yazıkki:((((( Bakalım bende nasıl duracak?? Her zamanki rutin makyajınızı bırakın yeni bir şeyler deneyin bakalım, değişiklik iyidir:)))

LAME


2 yorum:

  1. gözler böyle güzel olunca,ne yapsa muhteşem durur:D
    bu arada bende bu parfümden var ve kokusuna hayranım diyebilirim,kolay kolay parfüm beğenmem ama bu gerçekten iyi:D

    YanıtlaSil
  2. Yaw bizde renkli lens takarız o zaman:))) Demokraside çarekler tükenmezmiş:))Birde kaşların yarısını komple söktürüp dövmeyle yukarı kaldırttırmak gerek, bunada yürek gerek:)))
    LAME

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...