18 Nisan 2011 Pazartesi

Magic Laverag






Sevgili güzeller güzeli blog dostları, sizlere çooook büyük bir müjdem var. Benimde bloglar sayesinde keşfettiğim bir saç şekillendirme ürününü tanıtacağım sizlere. Bu ürünün orjinali curlformers diye çıkmış fakat sitesinide incelerseniz fiyatlar epey tuzlu.
http://www.curlformers.com/curlformer-hair-products.htm
Sizleri bilemem ama benim saçım defalarca boyandığı için uçları fena halde kurudu çatallandı. Saç şekillendirme için daha önce aldığım Braun satin ione düzleştiricimi maalesef saçlarımın sağlıksızlığı yüzünden kullanamıyorum artık:(( Birarada saçlarımı maşa yapmaya fena halde takıp Babyliss maşa aldım, ama o daha beter yakmayı başardı ,oysaki bu aletlere onca para yatırmışken güzel güzel kullanmayı istiyordum fakat maalesef ikisinide rafa kaldırdım. Culformers'in sitesindeki ve youtube deki videoları izleyince dedim bu alet tam benlik:))Hem saça zarar vermiyor hemde kuaförden çıkmış gibi bukle bukle yapıyor:)) Süslü Lame dururmu hiç hemen muhadillerini ucuza alma yollarını hem kendisi hemde sizler için araştırdı ve buldu, hem ebay den xcpboboyes  adlı %99.5 pozitif feedback li satıcıdan hemde www. dealextreme.com sitesinden alabilirsiniz. Ben ebay den 6.99 $ dan 2 tane aldım, 20 TL ye geldi, bazı Türk sitelerinde 38 TL ye bile satılıyor.
Youtube videosunuda eklliyorum altta görebilirsiniz;
Gördüğünüz gibi son derece basit, saçı nemliyken jöleleyip yada köpük sürüp bu aletler özel çubuğu ile takılıyor daha sonra maşalı gibi bukle bukle dalgalar elde ediyorsunuz!!! Ben bayıldım bu fikre ve saçlarım uzun olduğundan 2 tane sipariş verdim ebay den, umarım siparişlerim sorunsuz gelir ve bu aleti kullanmakta zorluk çekmem. Kullandıktan sonra yorumlarımı sizlerle paylaşacağım merak etmeyin..İsteyen gittigidiyor dan da alır ama aynı ürüne daha fazla para vermek enayilik gibi geliyor bana, biraz beklemeye razıyım, haydeeee kıvır kıvır saçlaraaaaa enjoy!!!

LAME

4 yorum:

  1. tşkler paylaşımınz için bende almak istiyorum ebaydan bana yardımcı olabilir misinz kargo ücreti felan ne kadar oluyo?

    YanıtlaSil
  2. Aybüke merhaba;
    Ebay'den tabiiki yardımcı olurumda belki duymuşsundur yeni Gümrük genelgesi çıktı, yurtdışından ürün getirtmek artık yasak. Bende maalesef Magic laverag siparişimi alamadım, sanırım gümrüğe takıldı. Bir müddet daha bekleyip gittigidiyor yada yurt içi başka bir yerlerden alacağım. Sende gittgidiyor yada başka sitelerden alabilirsin. Biraz daha pahalı ama en azından eline ulaşır.Eğer Ebay yasağı kalkarsa bloğumda sizler için ayrıntılı alışveriş tüyolarını yazarım. Şimdi google da senin için araştırdım ,şu sitede 19 TL; http://www.toptanal.com/productdetail.asp?id=355 sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. merhabalar ürünü aldım az önce elime geçti ama bu videodaki gibi değil yani benim saçlarım çok gür ve kalın telli olmasına rağmen kayıp gidiyor saçtan bigudiler çok kalın yada çubuk çok ince ben mi yapamıyorum acaba bi fikriniz alıpta başarıyla kullanan var mı

    YanıtlaSil
  4. :))) Benle aynı problemi yaşamışsın, benimde kayıp gitti bigudi benzeri şeyler:)) Meğersem hatalı kullanmışım.. Hemen açıklayayım; o renkli bigudiler var ya, uç kısımlarından senin o çubuğu geçireceksin,daha sonra çubuk üzeri renkli bigudi geçirilmiş halde eline alıyorsun, ucunu tığ ucunu ipliğe takıyor gibi saçına kancalıyorsun:) sonra tığ benzeri çubuk üzerindeki renkli bigudiyi yavaşça saçına geçiriyorsun..Umarım anlatabilmişimdir, bende başta çok zorlandım, cebelleştim, neredeyse hepsini birden çöpe atacaktım son anda videoları tekrar izleyince jeton düştü:) benim yazımda da video var, tekrar bakmanı öneririm..Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...