28 Eylül 2014 Pazar

TARZSIN!!!! TARZ DEĞİLSİN!!!

Merhaba kızlar, bugünlerde beni epeyce saran bir programdan bahsetmek istiyorum; Bu tarz benim yarışması! :) Zaten moda ile ilgili olan her şey ilgimi çekiyor , e birde bolca entrika olunca daha bir ilgi çekici oluyor haliyle:)))

Vallahi bol vaktiniz varsa izleyin cok eğlenceli bir program :) yarışmada her tip abes sey cok sıradanmis gibi işleniyor , her an bir kız aglayabilir, birden vur çatlasın pat oynasın dans gösterisi yapabilir, hatta ses yarışması gibi sarki söyleyebilir , kavga , gürültü, gözyaşı, dram  he tip aksiyon mevcut;))

Yarışma çok enteresan, ilk başlangıcında Nur Yerlitaş klibiyle başlıyor, damar bir parça çalıyor ve Nurella eski türk filmi kadın oyuncuların mimiklerinin tümünün karışımı mimikleriyle rol çalıyor:)

Sonrası Ivana Sert ve Kemal Doğulu beraber geliyorlar ve Nur Yerlitaş'ı sevgiyle öpüp yerlerine geçiyorlar...Tüm karakterleri tek tek ele almak istiyorum;

Nur Yerlitaş: Egosu inanılmaz yüksek, yarışmacıları zaman zaman azarlamaktan çekinmiyor, başta izlerken çok antipatik buldum ama git gide içten gelmeye başladı...Ses tonu, mimikleri, kibirli halleri falan sanki annemin bazı arkadaşlarının karışımı gibi, ya da fırça çekmesi falan eski öğretmenlerimi aklıma getirdi, sözlüde çuvallayan öğrencilere fırça atar gibi...Tuhaf bir anaçlık ta mevcut, bazen de duygusal ve sevimli halleri var..Yorumlarının bazılarına katılmasam da yarışmaya renk verdiğini kabul etmek gerek..


Ivana Sert: benim favori juri üyem, bozuk Türkçesine rağmen çok yerinde tespitler yapıyor..Sırf rating patlasın diye entrikalara girmek yerine sadece ve sadece moda konuşmayı tercih ediyor...Yorumları ve tavsiyeleri gerçekten çok öğretici,oylamalarını çok adaletli bir şekilde yapıyor.Ivana'nın duruşuna, cool tavırlarına, kısacası herşeyine bayılıyorum...

Kemal Doğulu: Ara ara rating amaçlı spekülatif çıkışları olsa da güzel yorumlar yapıyor..Bazen duygusal yorumları da gözümden kaçmıyor..Ezileni korumaya çalışması hoşuma gidiyor.

Sunucu Öykü Serter: En antipatik bulduğum kişi, adeta rating canavarı , kızları birbirine düşürmek icin elinden ne geliyorsa yapıyor , rating gelecegini hissettiği her noktanın ustune ustune gidiyor, birde sert tavırları ,azarlama üslubu cok itici, zaten bu hatunu ben taaaa bbg evlerinden falan hatırlıyorum , kendisi kıran kıran kavgalara cok alışkın oldugundan olsa gerek sanırım rating adına iyice kasarlanmış, buyuk olasılık format boyle ve o da isini yapıyor. 

Gelelim yarışmacılara ,


Nur : Benim yarışmada favorim, elbiseleri cok guzel taşıyor ve diğer yarışmacılar ne derse desin kendine has bir TARZI VAR! Ceylan gözlü ve gercekten cok guzel bir kız, bildigim kadarıyla eskiden guzellik yarışmasına katılmış ,nasıl birinci seçmemişler hayret ediyor insan! E bu kadar guzel olunca da herkes kıskanıyor haliyle! Tum yarışmacılar  Aysenur kıskançlığı yuzunden her hafta eminim bu kızı elemek icin sececekler, umarım elenmez! Sonuna kadar favorim bu kız. Ne kadar ustune gidilirse gidilsin diğer kızların seviyesine inmiyor, her zaman saygılı ve asil.  Ne fenalar yahu bu kızlar !!!



Ayşegul : en nefret ettigim karakter, onun icin kelimeler kifayetsiz kalır :) Hayatımda bu kadar terbiyesiz bir kız görmedim !ne kadar moda konusunda iddialı olsa da bucuruk boyuyla iyi taşıyamiyor ama nefretimin asıl sebebi tum kızları Nur'a karsi örgütlemesi. Oysa ki yarışmanın en baslarında en sevilmeyen kisi iken ne yaptı etti kızları kendine çekmeyi başardı. Boyle tiplere oldum olası sinir olurum, birde o kadar saygısız ki, mimikleri , davranış tarzı ile tam bir mahalle kızı edasında , keske jüri azıcık ağzının payını verse su kıza ! Ama maalesef rating icin boyle bir kıza bile oldukça hoşgörülü davranıyorlar .Birde bence bu sinir bozucu hareketlerini bilinçli bir sekilde yapıyor , bence bunların hepsi taktik, basta tavırlarına Nur Yerlitas "bu kız benim gibi deli" falan diyince bu şekilde ancak ilgi çekebilirim diye düşünüyor olabilir , ondan hersey beklenir ,o kadar sevimsiz ki , ama beni asıl kızdıran diğer yarışmacı kızların onun aklına uyması. Ayşegul tarzı insanlar bu kadar pohpohlanmamalı! Ama inanır mısınız ben Ayşegul kadar olmasa da onun gibi deli tiplerle cok karşılaştım ve ne yazık ki genelde "delidir o yapar, huyunu bilmezmisin ona gore davran, biz ona boyle alıştık " falan diyen tipler cok olur. Oysaki saygılı davranan hareketlerini ölçüp biçen kişiler kırk yılın basında bir hata yapsa yerden yere vurulur, oz le is hayatında ! Düzen boyle heralde ne yazık ki :(


Tuğçe ve Melek: beraber yazmak istedim çünkü Ayşegul sayesinde bu kızlardan da nefret ettim, Melek'i zaten tarz olarakta beğenmiyorum , sporcu gecmisinden dolayı kıyafetler üstünde cok erkeksi duruyor, surekli Nur'a satasiyor. En son özlem in falan taklidini yaptı ya iyice sinir oldum ,insanların zayıf noktalariyla dalga gecen tipleri hic sevmem! Tuğçe ise kıyafetleri cok yakıştırıyor , ne yalan söyleyeyim tarz olarakta cok beğeniyorum ,iddialı , Ayşegul un aklına uymasaydı en guclu adaylardan biri olabilirdi , ama cirkefligiyle gözümden dustu. 



Aysenur ve Gizem: ikisini beraber aldım çünkü bu ikili de Ayşegul un aklına uysa da bana samimi gözüküyorlar. Bu ikiliyi içten buluyorum , kotu niyetli olduklarını düşünmüyorum. Aysenur acıklı hikayesi ile ister istemez insanların sevgisini kazandı. Arabesk toplumuz vesselam , kotu hikayesi olanlara daha bir  kucak acarız. ;) ama ben onun cesur tarzını da beğeniyorum , kesinlikle son 3'e kalmasını istediğim biri. Gizem ise son 4 'e kalmasını istediğim bir kızcağız. Cok guzel, ve fizik olarak ta cok iyi ama cok akıllıca davranmadigini düşünüyorum. Bu kızı biraz safca buluyorum , Ayşegul e uymayip bireyselligini korusaydi kesin cogu kısının favorisi olurdu , keske azıcık akıllı davransa ve kombinelerine biraz daha özense. Nur'la kapisir o zaman eminim. 


Sara: gizem i 4'e aldım çünkü 2.ligi bence  Sara hak ediyor , bu hft cok kötüydü ama ilk hafta ben onu cok beğenmiştim hadi bakalım bastir Sara! Destekliyoruz seni de! Karakter olarak ta cok seker , mütevazıce bir kız. 


Nurşen /Olcay kardesler: umarım isimleri doğru yazmisimdir, bu kızları tamamen unutmuşum bunlar da ilk 4 ' e girer, girmeliler de çünkü gercekten isi biliyorlar , o yuksek topuklularla bile super yürümeyi başarıyorlar ya hayran kalıyorum resmen. Gaza geldim vallah evde giyemedigim yuksek okçe stilettolarimla arada bir deneme yapacagım ;) tarzları cok modern, cok yaratıcı. 

Benden şimdilik bu kadar, son haftalara doğru hersey iyice kızışacak eminim. Eger ben bu kız milletini iyi taniyorsam sonlara doğru kavga Ayşegul ve Nur dan ziyade herkese yayılacak , kadın milletinin hırsı var yaaa kimse de yok :) 

Haydi kızlar bol bol kaynatalim :))) Sizin favoriniz kim? En sevmediğiniz kim?? 

Yazıma son verirken size mutlu hafta sonları diliyorum , Tarzınız yerine olsun kuzulaaaaaar! :)

LAME

6 yorum:

  1. Ben de Nur'u seven ,Ayşegül'ü antipatik bulanlardanım.Nur asaletini bozmuyor en azından ve gerçekten güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım Nur asaletini hic bozmaz Dolapperisi, su Ayşegul elense de rahatlasak :)

      Sil
  2. kızların isimleri Aycan ve Nurcan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa Lame alemsin walla...Belki söylemişimdir ben 5-6 yıldır hiç tv izlemiyorum .Ancak annem geldiğinde evde tv açılıyor o zaman bile izlemiyorum ya da izleyemiyorum diyeyim.(içim kaldırmıyor bizim tv programlarını öz. de haberleri).Neyse sen yazınca merak ettim ama entrikalar beni çok geriyor .genelde yabancı dizi izliyorum netten onda bile entrikalı dizileri pek izleyemiyorum(iş hayatında bolca gördüğüm için mi nedir).
    Hangi kanalda yayınlanıyor bir de hangi saatte merak ettim senin için bi göz atmak istiyorum.haa bir de ben Nur'u sana benzettim senin gibi çok güzel maaşallah.
    Ankara'ya gelmiyor musun bu aralar,görüşelim seni merak ettim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel'ciğim güzel yorumlar için teşekkürler, ilk sezon bitmek üzere, sonlara doğru bende sıkıldım, ama seviyorum enrikayı elimde değil:) sevgiler....

      Sil
  4. Paylasim için teşekkürler
    http://www.kizcocukoyunlari.com

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...