14 Mart 2013 Perşembe

Son zamanlarda neler giymişim????




Merhaba; kıyafet post'ları yayınlamak beni hep çok mutlu ediyor...Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde önceden çektiğim elimde birkaç fotom var sizler için....Ve fırsat bu fırsat sizlerle paylaşmak istiyorum.



Yukardaki fotodaki kabanı alırken öyle çok vakit sarfettimki anlatamam sizlere....Aradığım trençkot görüntüsünde kahve tonları bir kabandı ve ünlü mağazaların hiç birinde  tam olarak istediğimi bulamadım.Uzun bir arama sonrası tam ama tam istediğim modeli Ankara markası olan (sanırsam) Chima'da buldum....Üst tarafı hafif pelerin gibi olsun istiyordum, kapşonu tam istediğim gibi hafif pelerinimsi bir görüntüsü var. Belden aşağısı hafif açıldığı için kemerini sıkınca boru gibi değilde daha kibar bir hava veriyor....Ve her giydiğimde beni cidden şık gösteriyor....Sanırım kıştan kalma kıyafetlerimden bir tek bu kabanımı özleyeceğim....
 

Kazak: Stamina
Pantolon: H&M
Hırka:ADL
 
Buda klasik kış boyu yaptığım kombinlerden bir örnek, genelde tayt yada skinny jean giyip üzerine uzun hırkalar ,ayaklarımada çizmemi geçirdim çıktım.....Çok rahat ettim bu tarz kıyafetler içinde.... 


 

 Eveeeeeet gelelim uzun zamandır kombinlerimin başrolünde oynayan kırmızı çantama!!!!! O kadar çok arkadaşım sordu ki nereden aldığımı anlatamam sizlere.....Dış materyali aynen Lacoste çantalar gibi duruyor fakat öyle marka falan değil, hatta 50 TL'ye aldığımı söylesem eminim şaşırırsınız!!! Bu çantayı sevdiceğimin memleketi Eskişehir'den Hamam yolundan tamamen Lokal bir çantacı olan (kendi ürettiklerini satıyorlar, Çin malı falan değil) Han Çanta'dan aldım....Hatta sevdiceğim bana "sen çanta bakıyordun şuraya uğrayabiliriz Eskişehir'de ünlüdür dediğinde dudak bükmüştüm girmek bile istememiştim bu mağazaya ama sonra nevaleleri görünce gözüm açılmıştı:) Ve bu çanta öyle kaliteliki, bir sürü gözü var, fermuarları falan çok kaliteli, dikiş yerleri kusursuz, hatta hatasız işçiliği var inanın....Ve hatta burdaki arkadaşlarım "Lame biz sana parasını verelim bizede getir Eskişehir'den" diyorlar....Valla iltifatları aldıkça iyice sevdim bu çantayı, kış boyu çıkarmadım desem yeridir:)




Gri elbise tunik Mango, taytım ise Ankara Minasera AVM de bulunan Nişantaşı Sosyete Pazarı'ndan....Bu kış tayt eksikliklerimi oradan giderdim......Harika bir sosyete pazarı herkese tavsiye ederim....Sağ resimdeki ise kardişim Pembiş'in kombini.....Pembiş asla şık şıkıdım  giyinmeyi sevmez, tiril tiril kumaş pantolonlarla ipek gömleklerle falan asla göremezsiniz....Bohem ve hippi tarzı giyinmeyi çok seviyor, ve onada çok yakışıyor....Pembişimin şapka ve kaşkolu yine Nişantaşı sosyete pazarı'ndan...Çayyolu tarafında oturuyorsanız gitmemek büyük kayıp, inanın çok şey kaçırmış olursunuz , benden söylemesi!!!!!


Bu kombinde başrolü oynayan tüvit hırka taaaaaa Çanakkale'den alınma.....Çok sevdiğim bir arkadaşımı ziyaretimde almıştım....Ve o kadar komik bir rakama aldımki inanamazsınız, 20 TL !!! :) Şaka gibi değil mi!!!! Küçük lokal ,butik tarzı bir yerdi, böyle yerlerde sağı solu eşeleyip böyle işe yarar parçalar bulmayı çok seviyorum:) Keşke vakit olsada daha çok yer keşfetsem:( Bu arada statement kolye Koton'dan bir indirimden ....Zaten indirim olunca bazı ürünler gözümde iyice güzelleşiyor nedense:)




Fotodaki petrol rengi ojemin detaylarını şu yazımda görebilirsiniz....Bu kıyafetle uyumunu çok sevmiştim....Ah birde lens kullanmasaydımda uzun tırnak kullanabilseydim işte o zaman süper olacaktı.....:( Benden bu kadar güzeller, şimdi baktımda hep ucuza kurnazca yaptığım alışverişlerimden bahsetmişim:) Sanırım en çok ucuza alıpta sonuç iyi olunca insan mutlu oluyor....Ne diyelim, sizede bol karlı nice nice alışverişler diliyorum....!

LAME

9 yorum:

  1. Sevdiceğin eskişehirli demek ne güzel :)
    burda meşhurdur han çanta,gidip bakayım bende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne şanslısın yaa bence hemen Han çanta ya koş, bu çantanın yeşil ve lacivertide vardı, yeşilde süperdi aklımda kalmıştı:(

      Sil
  2. Çok güzel görünüyorsun. Çantan gerçekten çok hoşmuş güle güle kullan canım. Çanakkaleden aldığın cekette süper durmuş. Akıllı alışverişi severim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, Çanakkale den aldığımız ceket bize epey Lodos çektirmişti ama aldığıma değdi:)

      Sil
  3. Canım benim çantana bayıldım yaa, Eskişehire gidip almak istedim hatta. İnceciksin ne güzelsin sen yahu, bayıldım giydiklerine. Alttaki fotolarda 1 çizme ile bota da bayıldım.
    Bu arada ucuza kurnazca yapılmış alışverişe de bayılırım. Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Sevda'cım, yok yaaa geçen yazın daha inceydim bu kış 2 kg aldım,yaz gelmeden acilen kilo vermeliyim, ah ben senin gibi İstanbul da olsaydım nerelerden ne ucuz şeyler bulurdum valla:) Terkos pasajı, Atlas pasajı falan cennet resmen yaw:(

      Sil
  4. İnsan güzel olunca herşey yakışıyor tabi:)Hepsi birbirinden güzel.Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Tüvit Hırkana ve camel rengi kabanına bayıldım hepsi çok yakışmış bloguma da beklerim Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. nice blog!
    www.3fstreet.blogspot.com

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...