13 Şubat 2013 Çarşamba

Sevgililer Günü Karmaşası ve Çıldırtan Hediye Kaosu!!!

    
 Dün başıma neler geldiğini sizlere sıcağı sıcağına anlatmak istiyorum. Hep iş yerinde arkadaşlara gelen Bonny food, meyve sepeti gibi bilimum süslü püslü aşk hediyelerine bakar iç gecirirdim, benim sevdiceğim malum bu tip sürprizleri pek yapmaz bana. Bir iki çıtlatmıştım, "bana gelse nasılda mutlu olurum" diye ama ne yazıkki şimdiye dek böyle bir girişimde bulunmadı henüz :((( Ahhh bahtsız kaderim ahhh:(
       Bugünlerde bizim ofis yıkılıyor, herkes karısına, sevgilisine fırsat kuponu alıp çiçeğini , çikolatalı çiçek sepetini ucuza yollama telaşında !!! Onların uğraşlarına tanık olarak  sinir harbim katlanarak artıyorduki aklıma parlak bir fikir geldi, dedimki ondan bekleyeceğime ben ona sürpriz yapayım hem bünyemiz böyle olaylara azıcık alışır:) hem sonrası belki oda bir gün bana aynı sürprizi yapabilir (hiçte çıkarcı değilim bu arada değil mi dostlar ??:)
        Sonrası hemen fırsatlara göz attım ve ilk seçeneğim Bonny food indirim kuponu fırsatını 2 gün gecikerek kaçırdığımı farkettim. Uleynnn altı üstü saksıda 3-5 kurabiye yada çikolata ne pahalı meletmiş bunlar!!! 120 TL ye çıkan fiyatlar gördüm , o kadar parayı çikolata dolu saksıya vereceğime göz kremi alırım ne gerek var dedim vazgeçtim :)
        Sonra son bir gayret aynı konsept saksıların olduğu başka çiçek satan sitelerin gurme ürünlerinin fırsat kuponlarını araştırdım ve nihayetinde yakala.co'dan 30 TL değerinde 3 TL ye çiçek.com da kullanmak üzere kupon aldım , o sırada işin en zor kısmını hallettim diye nasıl bir sevinç, nasıl bir coşku hissettim anlatamam size!! :)
(Meğersem işin sadece en basit kısmını hallettmişim !!! daha saatlerce cebelleşeceğimi ve en sonunda da nasıl kandırılacağımı ne yazıkki kestirememişim!!!!)
Hemen buldum bir saksı üstü çikolata çiçeklerle dolu, dedim sevdiceğime layık nasılda sevinecek bunu görünce !!! Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 33 TL falandı, kuponumu gireyim 3 TL ye alayım dedim :) (yeryüzünde tek akıllı benim yaa!!!) Tam alacaktım, bir baktım zaten indirimli ürün olduğu için benim kupon işlemiyor!!!! O sırada oysa tüm adres bilgilerimi vs doldurmuştum, offf ne sıkıcı şeyler!!! Sonra işi öyle bir ticarete çevirmişlerki "kutunuza şunuda eklermek istermisiniz?" vs diye bir sürü seçenekler sunmuşlar, ekstra kartmış, küçük ayıcıkmış falan filan!!!!, birde ekstra çikolata kutusu var, ne saçma yahu zaten çikolatalı birşey alıyorsun birde yanına kalıp çikolata!!!! pes doğrusu!!!
Birde işin özel mesaj kısmı var, hem kendiniz yazabiliyorsunuz , hem otomatik metin örnekleri var!!! O sırada birden eşim iş yerinde açıp arkadaşlarıyla paylaşacağı için kartta çok özel birşey yazmayayım dedim ve hazır metinlere baktım, amanııııııın onlar ne öyle!!! abartmıyorum 13 tane falan vardı hazır metin...1. si "seni seviyorum"du galiba, 2.si "daha nice sevgililer gününde beraber olmak dileğiyle, seni seviyorum" diye gidiyor...Ama 3. ten sonra kopuyor mesajlar; çiçekler, böcekler, kelebeklere öyle bir sarmışlarki gülmekten koptum, bunlar ne böyle dedim, ama ne laflar var anlatamam sizlere, düşünün yani adamın biri sizi gözüne kestiriyor, böyle bir yerden size okkalı bir çikolata saksısı yaptırıyor ve size gelen kartta öyle anlamlı bir aşk mesajı varki kendinizi koyuverip gidiyorsunuz!!!!  Aman haaaa kızlar , o aşk mesajı büyük ihtimal hazır mesaj ve zaten bu öyle bir ticarete dökülmüşki en kazma adam bile şu sitelere girse aşk böcüğü olup çıkar, kutuna şunu ekle, bunu ekle derken o kaba saba adam en ince , kibar adama dönüşebilir...İnanmayın sakın...!!!!Birde tabi şu açıdan bakabilirsiniz, sizin 2 tıkla sürpriz yapmış hiç uğraşmamış dediğiniz adam belkide ne fırsat kuponları araştırdı, ne zorluklar yaşadı bu uğurda....Sırf bunları yaptığı için bile azıcık gözünüze girmeyi hakediyor ama dimi yaaaa !! Yazık adama yaaaa, asıl bana yazık yaaaaaw! :(
           Dedim o kadar uğraştım ben bu kuponu kullanacağım arkadaş!!! Ve tam ödeme esnasında site hata verdi, tam kuponu kullanayım derken benim pc çöktü !!!! Hemen sinirle müşteri hizmetlerini aradım , habire meşgul çalıyor ,mübarek bekle babam bekle en sonunda telefonun ucunda hayattan öylesine yorulmuş,öylesine yorulmuşki adeta son nefesini vermek üzere olan bir bayan sesi duydum! Kadına sanki dünyanın en önemli meselesiymiş gibi "ama hanımefendi ben kuponumu kullandım şimdi ne olacakkkk yardım edinnnn!!!!" bik bik bik diye feryat figan derdimi anlattım, zaten bu bezkin bekir kadının benim 3 TL lik kuponumun  işlevini hakkıyla yerine getirtip, aşkıma katkıda bulunmaktan gözleri dolarak kutsal mertebeye ulaşıp, Yeşilçam 'ın gözü yaşlı ,iyi kalpli nineleri gibi "yeterki sen mutlu ol yavrum" demesini beklemiyordum ama bu kadar mı herşeye zorluk çıkartır bir insan, bu kadar mı uğraştırır insanı!!!!!
      En sonunda "kartla ödeme işleminizi beraber yapalım telefonda" dedi, (ne saçma şeymiş ilk ve son yapışım olur inşallah!!) herşeyi sil baştan aldık, ben artık sinirle seçtiğim için saksılı çikolatalı ilk seçtiğim hediyeyi bile unuttum, sonra tam hatırladım seçtim derken meğersem o ürün indirimli olduğu için benim kuponun o ürüne indirim yapamayacağını öğrendim!!!! Kandırmaca değilde nedir bu!!! Yakala co sizi direk buraya yönlendiriyor, sonrası kupon kullanma hırsıyla saçma sapan bir alışveriş içerisinde buluveriyorsunuz kendinizi!!!!!!! Sonrası fazla özelliği olmayan  başka bir kalpli birşey seçtim alelacele, yukarda resimden görebilirsiniz, o an sinirden aklım sadece kuponu kullanabilmekti, ilk seçtiğimi alsam zaten indirimli olduğundan kuponu kullanamayacaktım...."Kuponum boşa gitmesin!!"  düşüncesi öyle bir iliklerime kadar işlemiştiki, başka şekilde düşünemiyordum, O KUPON KULLANILACAK!!! BAŞKA YOLU YOK" diye düşündüm ve çok beğenmediğim kalpli seçeneği seçtim...Saksıdan vazgeçtim:((( Kadın "Hanfendi kupondaki kodu şifreleyin" dedi uleynnn sanki  Ali Ağaoğlu'nun tüm servetinin bulunduğu kasasının şifresi mübarek, X'ler Q'lar sayılar , farklı karakterler vs, kadına kodlayana kadar bir hal oldum!!!! Sonra eşimin iş adresi benim kart bilgilerim vs her şeyi kodlaya kodlaya illallah dedim!...Hala eşimin iş adresini doğru verdiğim konusunda şüpheliyim..Birde açık ofisteyim düşünün halimi, sonra bezgin bekir abla bana evet aşk mesajınız lütfen demez mi?? :))) Yahu o saatte adamda aşk mesajı söyleyecek hal mı kalıyor!!! Birde o aşamaya gelene kadar ofisteki arkadaşların baya ilgisini çektim kodlamalarla falan herkesin kulağı bendeydi eminim, birden elim ayağım birbirine dolaştı, kadına hemen kestirmeden ordaki 2 nolu metini istiyorum dedim!! Kadın benden teyidini almak için "yani "daha nice sevgililer gününde beraber olmak dileğiyle, seni seviyorum" yazılmasını istiyorsunuz değil mi?"  dedi, bende "evet evet aynen ondan aynen!!!:) (hay aklınla bin yaşa iyi kalpli abla, alnından öpesim geldi diyecektim neredeyse:)) " diye bir cevap şeklinde satın alma işlemimi tamamladım....Ama en son ödemede bir kdv ler eklendiki sormayın, fiyat inanılmaz değişti, kargo bile 7 TL hesaplanıyor, yani benim 30 küsüre alacağımı sandığım ürün kısacası bana 49 TL ye mal oldu....Birde çikolata olsa belki bu fiyatı hakederde gusto kek falan diyor çikolata sosuna batırılmışmıymış neymiş!!!! Nasıl bir kazanç kapısı onlar için düşünün....! Çok sinir bozucu durum cidden....Birde işin en kötüsü kargonun tam 14 Şubat'ta verilmesini istediğimde kadın bana "1-3 günü içerisinde ulaşacak, o şekilde talep alamıyoruz " demesin mi??? Yani onun bile garantisi yok, sevdiceğimin eline geçsinde artık başka hiç bir isteğim yok, öyle bir bezdim öyle bir illallah dedimki bezgin bekir abladan beter hale geldim!!!:)

Bunlar adamı sevgililer gününden soğuturlar yaaaaa! Beynimizi öyle bir işliyorlarki, yaşadığımız sevgiyi derinden yaşamaktansa o günü hakkıyla tüm gereklerini (bize empoze ettikleri, beynimizi ütüledikleri tüm gereklerle) yerine getirerek yaşamak boynumuzun borcuymuş gibi hissediyoruz!!!! Peahhh hiç sevmedim ben bu işi!!!! Bakalım sevdiceğimin tepkisi ne olacak, belki onun güzel tepkisiyle tüm çektiğim ızdırabı unutup , iyice gaza gelip sevgi kelebeği olurum!!!!:) Ben uslanmam! :)

Şimdiden hepinizin sevgililer günü kutlu olsun, bence bu ıvır zıvır hediye işlerine çok prim vermeyin, siz kendi yaşadığınız aşka bakın...!

Kısacası Aşk'la kalın! :)

LAME

















































8 yorum:

  1. Bu nasıl üçkağıt ya. boony food un çalışma prensibi yerlerde desene. Canım çektiğin sıkıntıların karşılığını alırsın merak etme çok şeker bir hareket yapmışsın bir bayan olarak. kıymet bilin kıymeeet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Dore'ciğim, çiçek.com un çalışma prensibi bu,ordan aldım bunu... Bonny food daha markalaşmış birşey ama neticede hepsi aynı mantık, aşıkların duygularıyla oynayıp kazık atma prensibi!!! Umarım kıymetim bilinir:) sağolasın, öpüyorum! LAME

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun, ömür törpüsü cidden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma yaaa!:(
      seninde bloğun çok hoşmuş bu arada..!sevgiler...
      LAME

      Sil
  3. Canım gerçekten aynı mantık hepsi, özel günlerde buralardan gönderimlerden uzak durmak lazım, elden alınan verilen hediyeler en güzeli. Normal zamanlarda burdan sürpriz yapılabilir ama.
    Benim sevgilim yok, uzun zamandır yok. Böyle incelikler pek bilmiyorum o yüzden ama sağolsun kızkardeşim çok incedir, doğum günü, işe ilk başlama günü hiç atlamaz. Onun sayesinde meyve çiçeği, kek çiçeği almışlığımda oldu :)
    Çok yorulmuşsun ama başarmışsın sonunda, Sevgililer Gününüz kutlu olsun canım. Mutluluklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzuu sende en azından kardeşinden böyle şeyler görmüşsün ne güzel.:)..Sağol güzel dileklerin için...

      Sil
  4. Ne zormuş yahhu!Halbuki nasıl fırsat yaratılmış gibi görünüyor di mi.Hepsi kandırmnacadan ibaret.Bir de aldığın istediğin gibi çıkmaz ya delirtirler insanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, sinir törpüsüymüş bu işler....Amaaaaan erkekler yapsın yaaaa, ben bir daha yapmayacağım:)

      Sil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...