24 Şubat 2013 Pazar

Pazartesi Ojesi...



Bir taraftan Pazartesi sendromu, bir yandan Oscar ödül töreni gaza gelmişim süslenmem gerek:) Oje konusunda son yıllarda koyu renkten vazgeçemiyorum zamanında nasıl nude tonları sürüp durmuşum hatta sırf parlatıcı ile yetinmişim anlayabilmiş değilim !!!!
En son oje alışverişimde siyah gibi kopkoyu olsun bir yandanda bordo simli yansıma yapsın yada lacivert mercan parlasın şeklinde oje bulma hayalim vardı,meğersem ne zormuş bu tonlarda oje bulmak!!!
En son Flormar pretty serisinden P29 ojeyi görür görmez bayıldım ama deneyince 2 kat sürmeme rağmen açık yeşil durunca aklıma dahiyane bir fikir geldi ve zaten siyah ojemde eskimişken Supershine serisinden 40 numara siyah ojeyide kaptım geldim ve sabırsızlıkla önce siyah ojemi bir kat sürdüm üstündende simli mercan yeşil ojemi sürünce süper oldu!!!! Bakalım sizde beğenecekmisiniz??

İyi haftalar diliyorum !

LAME

Not: Gece gece ne kötü sürmüşüm ojeleri, şimdi farkettim:( kusura bakmayın...!



2 yorum:

  1. Simli ojeleri severim bende. Siyah çok yakışmış sanada. Ama koyu renkler hata pek kaldırmıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Dore'ciğim oje sürme konusundada çok beceriksiz olunca sonuç böyle oluyor...Sevda varya o kadar hızlı ve hatasız sürüyorki sol eline bile...El becerimin iyi olmasını çok isterdim:( Bu iyi sürmüş halim düşün:) öpüyorum....!

      Sil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...