25 Şubat 2013 Pazartesi

Jennifer Lawrence'e toplu nazar yüklememiz :) ve Oscar 2013'ün en iyileri


Dün gece keyfim yerindeydi, hiiiiiç sabah işim var falan demedim Oscar'a takıldım, ama ne yazıkki ödül törenini izleyemedim yine red carpet'ı geçemedim...İlk olarak Jennifer lawrence'den bahsedeceğim....İşin komiği en iyi kadın adayı seçildiğindede sinir olmuştum, dünde bir yandan izleyip bir yandan arkadaşlarla chat'leşirken dedim umarım seçilmez diye, bu kızın çok şanslı olduğunu düşünüyorum, milletin ancak 40'larında geldiği noktaya Jennifer henüz çok gençken doğru projelerle gelebildi...(Tabi sinir olmamda sevdiceğimin Açlık Oyunları'ından sonra bu kızı beğenmesi hiç rol oynamıyor ,ek parantez:)
Düşünüyorumda sanırım benim gibi tüm dünyada ona karşı negatif enerji besleyen kişi sayısı çoktu, ve topluca ona nazar yüklemesi yaptık ve kızcağızı tam ödül almaya giderken düşürdük:)))))
Batıl inanç demeyin valla ben inanıyorum! :)

Eveeeeeet gelelim Lame'nin Oscar Ödüllerine....Bu sene cimrilik yapmadım ilk 5'e ödül verdim...:) Daha doğrusu benim ilk 5'ime....!


Açık ara farkla birincim tabiiki Charlize Theron! Bir insan hem bu kadar güzel hem bu kadar asil ve zarif nasıl olabilir!!!! Herşey onda toplanmış sanki...Kısa saçlar inanılmaz yakışmış, beyaz zarif elbisesi içerisinde kuğu gibi gözüküyor....Bundan daha iyisi olamaz, 10 numara!!!! Bu sene Oscar'da bir anlamda Dior kazandı, Charlize Theron'da Jennifer Lawrence gibi seçimini Christian Dior'dan yapmış...İkiside geceyi yıktı geçti....Vay anasını bir Dior kızı olamadık şu hayatta:(( Şu Holywood yıldızları makyaj işini inanılmaz doğru yapıyorlar.....Bu kadar naturel ama bir o kadar güzel....Hepsinin makyajında farkettiğim ortak özellik göz kalemi, eyeliner gibi  keskin hatlardan kaçınmış olmaları ve gölgeli far ile yapılan hafif  göz makyajlarıyla gözlerinin anlamını daha çok ortaya çıkarmaları....Yüzlerinin anlamlarını kaybettirmeden profesyonel makyaj bu olsa gerek....!


Amy Adams'ın elbisesi Oscar De La Renta'dan imiş....Ve bence gerçekten muhteşem...Özellikse uzun kuyruklu yapısı, uçuşan tüylerden eteği, is rengi ile bu kadar uyumlu olur....Cidden tam bir kül kedisi...Aslında bu renk bronz bir tene daha iyi olabilirdi ama Amy'nin masum yüz hatları ve sıcak gülümsemesine daha iyi gidecek bir elbise düşünemiyorum...



Ve gecenin olaylı ismi, Jennifer Lawrence sürekli Dior seçimleriyle Miss Dior 'da benim diyor, Oscar en iyi kadın oyuncuda benim diyor...En büyük avantajı gençliğini taze güzelliğini çok iyi kullanıyor....Yüzünde masumiyetle asilik arası bir ifade var...Hakkını yemeyeyim Umut Işığım filmindeki performansını bende cidden beğenmiştim ama bir Oscar ödülü alacak kadarda değil yani....!!!!!! Dior elbisesi cidden çok gösterişli özellikle kuyruk kısmında düşerken gözüken (ilk resim:)) pudra tona geçiş çok güzel bir nüans katmış elbiseye...Ama sanki Jennifer'ın biraz basen problemi var ,yada beli ince değil korseyle yapay bir şekilde sıktırıyor ve o yüzden basene geçiş tam azıcık abartı oluyor....Yani daha önceki Dior elbisesinde (kırmızı) de aynı görüntü vardıki fimlerinde bu şekilde gözükmüyor vücudu...Sonuç olarak çok çok ince vücut hatları olmadığından bu elbisenin kumaşı kalın gelmiş....Yanlış seçim olmuş...Yinede verdiği ışık, kırmızı halıdaki ihtişamı ve muhteşem saç ve makyajı hatırına onu 3.cü seçiyorum...!


Holywood'un sarışın olmasına rağmen anlamlı ifadesi olan ender yıldızlarından biriside Naomi Watts, her zaman beğenmişimdir kendisini...Elbisesi Armani prive'den, muhteşem fiziğine inanılmaz yakışmış...Saçlar Jennifer ve Amy ile sözleşmişçesine gevşek doğal topuz, evde toplanmışçasına doğal bir topuz....Holywood yıldızları son zamanlarda hep doğallığı seçiyor, rüzgarda uçuşabilecek saçları görmek ne güzel....Bizim Türk ünlülerinin gsaçları genelde şiddetli fırtınada çıksa! :) hareket edemeyecek derecede spreyli oluyor.. Garantici milletiz vesselam:) Naominin göğüs dekoltesinin orjinalliğiyle ışıltılı Lame elbisesi pembemsi sarışın cildini iyice ışıldatmış, red carpet ta resmen parlıyor....4'üm sensin Naomi...!



Jessica Chastain Armani elbisesiyle göz kamaştırdı resmen....Aslında neredeyse teni, saçı, elbisesi hep aynı renk...Belkide tek kontrastlığı kırmızı ruju, ama yinede elbisenin kusursuz kumaşı ve dikişi onun düzgün vücuduyla inanılmaz bütünleşmiş....5. seçiyorum....Enteresan bir durum var, normalde çoğu beyaz tenli Holywood yıldızları kırmızılar, maviler , zümrüt yeşiller giyip ön plana daha çok çıkabilirlerdi ama çoğu seçimini pudra ve pastel açık tonlardan yapmışlar....Silik gözükme gibi kaygıları olmamış...Cidden enteresan...Ben olsam kesin kırmızı giyerdim:)




Louise Roe'nun Monique Lhuillier elbisesine tek kelimeyle BAYILDIM!!!! Genelde kimse bu kızdan ve elbisesinden çok bahsetmemiş belki diğer Holywood yıldızları kadar ünlü olmadığından ama elbisenin göğüs dekolte modeli, kırmızı dantel işlemeler ve buğday teni ve kahverengi saçlarıyla uyumu muhteşem...İşte bu elbiseyi giymeyi isterdim...İlk 5 olmasada 6. seçebilirim onu...




George Clooney'in kız arkadaşı Stacy Keibler Naeem Khan gümüş siyah elbisesiyle çok zarif, sadece belindeki siyah kuşağı biraz basit buldum....

  

Amanda Seyfried  Prive elbisesiyle renksiz tenine rağmen soluk renk elbise seçen ve doğal topuz yaptıran ünlüler kervanına katılmış...Çok beğenmedim..




Sandra Bullock Elie Saab elbisesiyle çok zarif, koyu saç rengi onu iyice genç göstermiş...İlerleyen yaşlarına rağmen böyle fit ve güzel kalabiliyorlar ya gelde özenme...Çantası başka renk olsa daha iyi olurdu, bir sürü topuzlu arasında saçını açık bırakarak fark yaratmış fakat elbise biraz vasat geldi...



Halle Berry seçimini Barchesa gümüş siyah elbiseden yana kullanmış, işte yine şarap gibi yıllandıkça güzelleşen bir Holywood kadını daha, cildinin berraklığına bakın yaaa maaşallah...Tabi bunda üstün melek ırk ten özelliklerini taşıması büyük faktör...Yıllardır bu saç kesiminden vazgeçmemekle en doğru seçimi yaptı, elbisesi aslında güzel ve gözalıcı gözüküyor ama onca geometrik detayın yanında birde çizgili kumaş olması bence doğru değil, tümden gümüş rengi yada siyah olsa daha hoş olurdu kanımca.....


Bugünlük bu kadar dedikodu yeter, seviyorum her sene Oscar heyecanını, sizlerin yorumlarınız ne? Sizlerin ilk 3'ünü merak ediyorum doğrusu....Yazarsanız sevinirim...Dedikodu yapalım azcık:)

LAME

6 yorum:

  1. Bu kızı bi tek ben seviyorum galiba, yolu açık olsun, boyu 1,72 demişti bi röportajında, uzamış demek ki:) Sandrayi tek geçerim, çok hoş olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım google dan kontrol ettim boyu 1.72 imiş, Sandra cidden çok hoş...

      Sil
  2. Charlize Theronun güzelliği yeter ne giyse benim herzaman birincim. Dantel hastası biri olarak Sandranın elbisesini de 2. seçiyorum. Kendine de süper olmuş. Bide Stacy kieber(adı her neyse) da 3. seçiyorum. Geometrik detaylar hoşuma gidiyor içlerinde en iyi geometrik detay da bu kızda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Chalize herkesi büyüledi cidden, Sandra'ya 2. lik vermen beni şaşırttı, Stacy nin elbiseside güzel ama Oscar diyince ben illa daha kabarık daha gösterişli şeyleri giymek gerekiyormuş gibi düşünüyorum...Halle Berry nin kıyafetide çok geometrik desenli.

      Sil
  3. Louise Roe'nun elbisesine bayıldım hatta tenine yakışmamış ama Amanda Seyfried'in elbisesine de bayıldım. Ben uçuş uçuş elbiseleri daha çok seviyorum sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. açıkçası evet Jennifer antisi olduğun her yerden belli ama o kız hangi rol olursa olsun en iyi şekilde oynuyor.Kariyeri harika ilerliyor.Hollywood'un aranan isimlerinden biri kesinlikle mükemmel bir kız ben çok beğeniyorum ve örnek alıyorum onu ve dünyada o kadarda antisi yok bu kızın Kristen Stewart'ın daha çok. Bu kız bu ödülleri hakkediyor.Allahım inşallah onu daha iyi yerlere getirir.Bence gecenin en güzel kıyafeti kesinlikle ve kesinlikle Jennifer Lawrence!! 2. seçimim ise Charlize Therondur.

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...