27 Şubat 2013 Çarşamba

Anne Hathaway Nasırlı Topuk Faciası ve Oscar 2013'ün En Kötü Kıyafetleri

Bu postumda sizlere seçtiğim en kötü kıyafetlerden bahsetmek istiyorum.Önce ilk 5'imi seçtim fakat sonra birde baktımki o kadar çok kötü kıyafet varki listem kabardıkça kabardı:)

Anne Hathaway kişisel görüşümce kıyafet seçimiyle kendine en büyük kötülüğü yapan yıldızdı....Tamda Sefiller filmiyle yıldızı parlayacakken tamda en iyi yardımcı kadın ödülü almışken sen git bu kıyafeti giy, kariyerinede yazık et ve git gerçek bir sefile dön!!!.....Nasıl yanlış bir seçim!!!!!! İlk etapta kıyafet olayına girmeden bakımsız ayaklarından bahsetmek istiyorum..Büyük skandal!!!.Şu fotoya bakın, topukları sararmış ve nasırlı!!!!! Yuh yani, insan Oscar'a giderken bir pedikür yaptırır, çeki düzen verir kendine, haydi diyelim yaptıramadın yada ayakların iflah olmaz derecede kötü, o zaman kapalı ayakkabı giy be kadın!!!! Pes doğrusu!!!


Kıyafeti başlı başına yanlış seçim!!!!Dikişten anlamayan biri olarak dikişin ne kadar hatalı olduğunu ben bile anlıyorum!! Kumaş desen kırışan cinsten daha törende kırışmış!!!! Model desen, renk desen hepsi vasat!!!!Hani atletik görünüşlü, dekoltesi az bir model giymişsin, e bari o zaman o kolyeyi çıkart!!! :) ...Kolyesi anladığım kadarıyla Jennifer Lawrence gibi arkaya sarkıyor (sanırsam şimdi bu moda olacak, hemen alalım pardon  kolyeleri arkaya sarkıtalım ona uyacak arkası açık bluz alalım::)) (dip not Jennifer'ınki gerçekten güzel duruyordu hakkını yemeyeyim!) Sadece kıyafetin arkasını beğendim, o kısmınıda kolyeyi sarkıtarak karıştırmış, mahfetmiş!!!! Güzel olan tek şey yüz yapısına çok yakışan saç modeli ve sevimli yüzü kaldı geriye!!! Anne'ye Geçmiş olsun diyelim!


Salma Hayek elbisesi çok tanıdık geldi değil mi??? Hani geçen yaz düğünde Hatça teyze vardı ya, haa işte tam onun kıyafetinden giymiş:))) Herşeyi rükuş yorum yapamıyorum, yüzünün güzelliği kalmış geriye sadece...


Kristen Stewart kuzum sen azcık koko çekip öylemi geldin geceye???? Bu ne hal!!!! Saç baş dağılmış, teniyle aynı renk özensiz kıyafet...Çok kötü ,çok!!!!!



Diğerleri neysede bu derece özensiz  ve sıradan kıyafeti Jennifer Aniston'a hiç yakıştıramadım...Sadece rengi güzel, model vasatında vasatı, çok sıradan...!

Hahhh işte buda geçen günkü kına gecesindeki Emine abla'nın kıyafetinin aynısı:))) Catherina Zeta Jones çok ama çok kötü seçim yapmış , yazık!


Heidi Klum gibi bir mankenin bu derece hatalı kıyafet seçmesi cidden enteresan...Onca bebek emzirmiş, belliki göğüsleri deforme olmuş, neden böyle bir dekolte giydiki acaba!!!! Elbise arkadanda tam bir fiyasko!


Kelly Rowland ve sağdaki ablanın kıyafetleride çok fena...Kelly ninki çok rükuş ve hatalı , bu ablanında dekolteside inanılmaz non-estetik duruyor..O ne ya!!!! Her ödül töreninde illaki bir tane aradan çıkar ya böyle çok absürd dekolteyle yönetmenlerin ilgisini çekmek isteyen bir şahıs...İşte bu Oscar'daki o şahısta ta kendisi...Ne diyelim umarım amacına ulaşırda iyi bir rol kapar....


Haydi diğerleri neysede işte üzüldüğüm bir isim daha ,Nicole Kidman!! Nasıl kötü bir kıyafet, komik derecesine kötü, siyah ve dore pullu elbisenin rengi yakışmış ama o göbek bölgesindeki Batman'a benzeyen figürde ne öyle :)))) Dahada kötüsü etek uçlarındaki spiralli desenlerde ne demek oluyor!!!!! :))) Yani ben pazardan pijama altı seçsem genede böyle absürd şeylerin birarada bulunduğu birşey almam yaaa!!!!:))Oysaki fiziği ne kadarda güzel, saçı, makyajı, güzelliğine diyecek lafım yok...Ama bu kıyafet olmamışki olmamış!!!! Saçını öyle beğendimki hemen iş yerinde aynı topuzu dün yaptım:) Bence belli bir yaştan sonra göz çevresi kırışıklıklarını yada diğer deformasyonları gizlemek için bu tip saç modelleri harika seçim...Ve Nicole Kidman'ın tüm zarafeti iyice ortaya çıkmış....Kadın kaç yaşınada gelse güzel, parlıyor resmen yaaa!



Sanırım sadece Oscar sonrası Vanity Fair partisine katılmışlar ama çok beğendiğim 2 isim olduklarından Miranda Kerr ve Alessandra Ambrosio'danda bahsetmek istiyorum...İkisinin kıyafetinide beğenmedim, aslında Miranda'nınki hoş duruyor ama o geceye hafif kaçmış..

Kim Kardashian kardeşlerden bahsetmesek olmaz!!!!! Onlarda sanırım sadece Vanity partisine katılanlardan, ikisinkide berbat ötesi, hele kız kardeşinin kıyafeti perdeden yapılmış gibi!!


 Son zamanlarda modeller arasından en güzel bulduğum Rus Model Irina Shayk'ta kendi güzelliğini yanlış seçimlerle mahvedenlerden....Makyaj iyice yüzünü karartmış, insan kaşına kadarda kahve far sürmez be kardeşim!!!! Dekoltesi bir tarafa kaymış, elbise önündeki kabarık detaylar ise çok yersiz...

Olivia Munn'un kıyafeti aslında 1.'ciliği çoktan hakediyordu ama Anne'nin nasır topukla aradaki farkı açıp birinci olmasıyla geriye düştü:) Yine perde kumaşından bir kıyafet ve berbat ötesi, kırmızı alt parça sanki alelade sarmanlanıp üste tutturulmuşta dikilmemiş gibi...Tekrar geçmiş olsun diyelim!

Sizce en kötü kıyafet hangisi????

LAME

11 yorum:

  1. Hepsi birbirinden cirkin, ama bence en kötü kiyafet ya Kelly Rowland'in sagindaki kizin (su dekolteli olan) ya Kristen Stewart (öküz suratli, sacina basina bile gön cektirmemis) ya da Anne Hathaway'in. Secemiyorum ki, hepsi cirkin! Ben olsam dekoltesi kapali, hafif pastele kacan bir renkte uzun ve dar olmayan bir elbise secerdim.
    En cok ama Amanda Seyfried'in elbisesini begendim o gece. :-)
    http://makyajtutkusu.blogspot.de/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Güldürdün beni, öküz suratlı Kristen haaa! Saçına bile fön çektirmekten aciz cidden, uyanmışta gelmiş gibi...! Amanda'nın elbisesi bencede zarifti...sevgiler..

      Sil
  2. Hahayyy:)) çok keyifle okudum şekerim harikasın...

    YanıtlaSil
  3. huhuuuw bu ne hız. Süpersin hepsi birbirinden çirkin gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, Oscar heyecanı gaza getirdi:) Haydi topu sana atıyorum, sıra sende:)

      Sil
  4. o gecenin en güzel kadını Charlize Theron'du bana göre gökten inmiş melek gibiydi :)

    YanıtlaSil
  5. Yazını okurken çok eğlendim.Anlatımın epeyce gülümsetti beni.Bu arada Muhteşem yüzyıl rüzgarı sadece Türkiyede esmiyor galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğumuza ziyaretin ve guzel yorumların icin cok teşekkür ederim. Kafama estiği gibi yaziyorum iste:) cidden muhteşem yüzyıl esintisi var bazılarının kıyafetinde ,cok zevksizler yaaa! Sevgiler !

      Sil
  6. nasırlı ayak nasıl olduysa bu narin artislerde :)
    sanki köyde tarlada çalışıyorlar..
    ilk elbiseler gerçekten berbatmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki aksiyon filmlerinde dağda bayırda koşmalarından olmuştur:) Valla bende anlayamadım, ama açık ayakkabı giyip göstermesi cidden fiyaskoydu...

      Sil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...