27 Kasım 2012 Salı

Kombin:Lame bugünlerde ne giymiş, ne takmış? :)


Bej rengi bluz: Koton
Dantelli etek: Koton
Puantiyeli bluz: H&M
Pantolon:  H&M
Kemer:  H&M
Kolye: Kaş'tan:)
Bot: Desa

Merhabalar blog güzelleri!!!! Kendi kombin post'larımı herkeslerden özgün buluyorum, çünkü hep aynı yerde (evimin giriş koridoru) çekip, tamamiyle amatörce telefonumla hızla fotoğraflar çekiyorum...:) Herhangi bir iddiam yok, amaç sadece sizlerle paylaşmak ...

Üst fotoda gördüğünüz soldaki kıyafetlerimi bayramda da giymiştim, eteği fotoda pek belli olmasada  hem dantelli hem parıltılı o yüzden bayramda seyranda, akşam yemeklerinde uygun olur diye almıştım...Normalde alt desenli ise bluz sade olmalı derler, benim bluz fırfırlı etek dantelli ama canım istedi giydim işte:) Çokta abartı abes bir görüntü çıktığını düşünmüyorum...

Ağaç Kolyeme gelince, o kolyeyi tamamiyle sevdiceğime borçluyum çünkü Kaş tatilimizde ben gümüşçüde kendimden geçmiş takılara bakarken o bu ağaç kolye ucunu seçti ve inanırmısınız o günden beri öyle çok taktım öyle çok nereden aldığımı soran çıktı ki...Neredeyse her kıyafetimi tamamlıyor, ayrı bir özellik katıyor:)) Bana kalsa o sırada daha büyük abartı birşey alacaktım:) Birde bu eskitme gümüş ağaç  ucu kordonsuz satılıyordu, sağolsun gümüşçü kadın bu model kolye ucunun sadece deri ip kordon ile uyacağını söyleyince o şekilde yaptırdık ve kadına kesinlikle katılıyorum...Bana kalsa gümüş zincir falan alacaktım, o sırada eskitme gümüş zincir bulma telaşına düşmüştüm:)  Cidden bazen işin uzmanlarını dinlemek gerekiyor!


Bot: Desa
Deri mont: Mango

Üstteki kombinde başrolde kesinlikle pantolon vardı ama ışıktan dolayı hiç ama hiç belli olmamış pantolonun hafif parlak deri görüntüsünde olduğu...Cumartesi akşamı bunları giydim, bence gayet sade ama şık oldu...Botlarımı sezon başında aldım, hem yüksek ökçeli, hem altı kauçuk yapıda, karda kışta kaymayan hem de rahat birşey olsun istiyordum tüm özellikleri birarada görünce havada kaptım bu botları, etekle duruşuda cidden hoş, etekle bağcıklı botlar çok uymaz derler ama hafif spor bir görüntü benim daha çok hoşuma gidiyor...
Yalnız ne kadar rahat olursa olsun öyle uzun uzuna yürüyüp koşacağım saatlerce AVM'de gezebileceğim tarzda bir bot değil maalesef :((( Ya bende birşey var yada etrafımdaki kızlar çok üstün yetenekli bu topukluları giyme konusunda...En ince topukla bile seke seke yürümeyi çok isterdim, kendimi alıştıracağım diye inat ediyorum ama inat inat nereye kadar! Spor ayakkabıyı takıp gezmek gibisi yok valla, yahu şööööööyle spor ayakkabı altında monte edilmiş lastik aynı materyalden yaylanmalı topuklu falan yeni bir model çıkarsalar keşke!!! Şöööyle hava tabanlı, tabanı kuş tüylü falan!!! Çok mu şey istiyorum acaba?? :))

LAME

Not: Bu arada güncelleme yapmak istiyorum Dukan diyetini bırakalı çooooook oldu ama hala kaymağını yiyorum, onca yememe rağmen çok kilo almadım:) Pierre Dukan seni seviyorum! Bizle kal!

6 yorum:

  1. hoşgeldin tekrar :) topuklu ayakkabı konusunda sanakatılıyorum nasıl giyiyorlar öyle saatlerce anlamış değilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Füsun, ben onlara süper dişi diyorum:)

      Sil
  2. Canım süper görünüyorsun. 2 kombinde süper olmuş. Ağaçlı kolyende çok zevkliymiş bravo eşine. Bu tarz bir botu bende kafeslemek niyetindeyim ama senin hesap hepsi çok topuklu geliyor cesaret edip alamıyorum. Güle güle giy hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Dore, bende bu bota kendimi alıştırmaya çalışıyorum aslında bunun yerine yarım topuklular daha giyilebilir cinsten fakat duruş olarakta bunun kadar estetik göstermiyor...Birde modanın gözü kör olsun artık herkes bunlardan giydiği için az topuklular gözüme kötü gözükmeye başladı :(

      Sil
  3. Canım her iki kombinine de bayıldım. Eteğin çok güzel ve sana da çok yakışmış. Kolyen de öyle. Geçen sezondan beri topuklu bootieleri keyifle giyiyorum, hem etek hem pantalon altına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Sevdacım, hmmm bu botlara bootie mi deniyor, birşey daha öğrenmiş olduk:)Cideen bu bot tam kurtarıcı birşeymiş, herşeyin altına gidiyor:)

      Sil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...