21 Mart 2012 Çarşamba

Gözler Sözün Aynasıdır: Renkli Lens mi Doğal göz mü?




Kızlarrrrrr hepinizi çook özledimmmmm!!!!, Bloğuma zorunlu olarak bu kadar ara verdiğim için kusura bakmayın....Hemen arayı kapatmak istiyorum, bu günkü konum GÖZLERR!!!!

Son yıllarda gözümdeki miyobun artmasıyla lensler girdi hayatıma..Ne yazıkki son 5 yılda gözlerim 0,25 miyoptan 1,75 miyoba çıktı ve artık lenssiz gözlüksüz kör gibi hissetmeye başladım:(Bardağın birde dolu kısmından bakayım dedim ve zorda olsa şeffaf lenslere alıştım..Madem dedim ben her gün solüsyonuymuş, takmasıymış, çıkartmasıymış uğraşıyorum bu meletle o zaman renkli numaralı lens takayımda renkli göz şevkimi alayım bari dedim..:)

Denediğim lensler;

1. Fotodaki lenslerim Solotica Hidro Charme Mel:Benim son gözdem...Daha önce piyasadan denediğim renkli lensleri uzun süre takamazdım birkaç saat sonrası fena halde batma sorunum oluyordu...Birde yakından genelde yapay görüntü veriyorlardı, tam ümidimi kesmiştim ki Solotica lensleri duydum..Brezilya malı ve adamlar noktalama  boyama tekniği kulllanımışlar...İnanılmaz doğal, fiyatı biraz tuzlu ama gerek kalitesi, gözlerimde hiç batma yapmaması, gerekte doğallığı için aldım...MEL Rengi ela-yeşil gibi birşey Hidro charm ise hareli seri...İnternetten sipariş vermiştim,Levent te bu lenslerin satış yeri vardı keşke üşengeçlik etmeseydimde gidip diğer Solotica çeşitlerinide deneseydim çünkü tek sevmediğim yanı çok net bir haresinin olması...Solotica natural color serisinin haresi belli belirsiz ve daha doğallar...Birde OCRE rengi (bal-grimsi bir renk) inanılmaz güzel, sonradan netten başka kızlarda ocreye bakıp kıskançlıktan çatladım desem yeridir:)
keşke Solotica natural color Ocre yada haresiz Hidro cor ocre alsaydım:(
Yinede taktığımda gözlerimin parlaması hoşuma gidiyor, değişiklik her zaman için iyidir:)
Bakalım siz ne düşüneceksiniz????



Gördüğünüz üzere Solotica lensler yukarı, aşağı, sağa, sola kaymıyor  diğer renkli lenslerde az bişi kayma olabiliyor, şaşıbeş kalabiliyorsunuz maazallah!:)

Bakınız yakından damarlanma sıfırrrrr!!!!Sadece dediğim gibi harenin belirgin olma sorunu var...Bu arada göz çekmeye çalışmak ne zormuş yaw, şuan için makyaj bloglarında göz çekimi yapan blogger arkadaşlara saygım bin kat daha artmıştır:))   Birde madem göz çektik koyduk bir taşta 2 kuş vurayım dedim ;Burada kullandığım rimel; Yves rocher 360 ekstra uzun maskara, aynen sizlere anlattığım  şu yazımdaki gibi uzun ve sağ ve sol uçlarda dengeli bir uzatma yapıyor.
 Acemilik yıllarımda kullandığım ilk lenslerim ise şöyle;
2. Fresh look Gray (gri hareli): Bana çok yakıştığını düşünüyordum ,bir dönem saçımın rengini bu kadar açmadan önce,yüzümede bu derece bronzer sürmeden önce:) koyu renk saç daha açık renk yüz halime yakışıyordu ama bu halime yakışır mı bilmiyorum...Uzaktan hoştu,yakından bakınca ne yazıkki yapay gözüküyordu....
haresi çok doğal fakat birkaç saat kullanımdan sonra feci batıyor..
3. Bausch Lomb honey hareli: Rengi cidden inanılmaz doğaldı sanki kendi gözümün azcık açığı gibiydi...Hatta lens takmamışımda gözlerim daha parlakmış gibi ışıl ışıl parlıyordu..Fakat hayatımda taktığım en rahatsız lensti kendileri, Fresh look bile buna bin basar o derece kötüydü...

4.MY NATURAL EYES:

Ta ta ta taaaaam....!İşte bunlarda kendi gözlerim...Sevdiceğim ve bir çok yakın arkadaşım  bana lenslerin yakışmadığını asıl kendi gözlerimin daha güzel olduğunu söylüyor...Birde kendiminde farkettiğim bir gerçekte var ki, enteresandır ama renkli gözde göz bakışlarımın anlamı gidiyor...Sanki boş boş bakıyorum:((

Burada kullandığım rimel ise yine son rimellerimden en sevmediğim  olan ve yine şu yazımda bahsettiğim Loreal Architect 4D maskara..Gördüğünüz üzere üstte renkli lensli fotomda kirpiklerim tek tek ayrık ve uzun gözükürken bu rimelde kirpikler daha kısa ama daha gür...Rimel kesinlikle makyajda çok şey değiştiriyor!!!   Renkli lensleri kullanım sonucu birşey daha farkettim; Açık renk lensler koyu renk makyajı pek kaldırmıyor...Başlarda koyu farlarla smokey eyes makyajın Solotica lenslerime çok yakışacağını düşünmüştüm fakat ne yazık ki  cam göz'e döndüm:(         Oysaki kendi doğal kahverengi gözlerimle istediğim gibi kapkara smokey makyaj yapabiliyorum, gayette güzel duruyor...            

Ne varsa insanın kendi gözünde var işte...:)
Yinede içinizde kalmasın çok denemek istediğiniz bir renk varsa deneyin gitsin, şaşırın, şaşırtın!!!!Değişiklik her zaman için iyidir!:)))                           















15 yorum:

  1. Canim masallah, senin gözlerinin her hali cok güzel! Bende hic denemedim lens, bir kac kez merak ettim sonra emin olamadigim icin cesaret edemedim, aslinda dedigin gibi ne olacakki sanki, bir degisiklik olur iste ; )

    YanıtlaSil
  2. Ben pek doğalına rastlamadım çevremde ve nasıl takıyorlar bunu derdim ama seninki çok doğal görünüyor aklıma girdin valla. Gözlerinin güzelliğininde katkısı var tabi buna.

    YanıtlaSil
  3. @vivam Solotica lar y dışı'nda daha ucuzdur, solotica yı bir araştır nette göreceksin,Senin doğal gözlerinde çok güzel fıstık, senin saçlar koyu ten açık, gri süper durur, Solotica hidrocor ocre yi bir dene inan senin göze süper olur, eşine bir gün süpriz yap bakalım ne yapacak??:))))

    YanıtlaSil
  4. @ilkecim benim gibi beceriksiz bile takabiliyorsa sen hayli hayli takarsın, ben çok ğuraş verdim uzun sürede takmayı öğrendim ama şuan gözlük kullanmamak benim için özgürlik demek!! Senin maaşallah doğal gözlerin zaten çok güzel ama farklı renk denemek cidden zevkli oluyor:) Solotica ya netten bak hem Türkiye de hem y.dışında inanılmaz furyası var, youtube da ayrı ayrı her rengin videoları var, yakın çekim, ben onlara bakıp sipariş vermiştim...Kolay gele:)

    YanıtlaSil
  5. Canım maşallah gözlerine, lenssiz de epey güzeller belli. Lenslerde çok yakışmış, Soloticaları ben de çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  6. @sevdas teşekkür ederim, kaşlar felaket gerçi:)Sonradan farkettim darmadağın halde fotoda:)

    YanıtlaSil
  7. bence lens de çok yakışmış canım

    YanıtlaSil
  8. @duygucum çok teşekkürler, gaza getirmeyeyim ama Solotica ocre sende çok süper durur, hatta radikal bir seçimle ice rengini falan deneyebilirsin..Senin esmer teninde brezilyalı esintisi yaratır resmen!!!

    YanıtlaSil
  9. @Lame kiz benimki hic fark etmezki, güzel gözüküyorsun bilemedim ne degistirdin falan der haha : D Tamam bir arastirayim buralarda varmiymis, cok merak ettim : )

    YanıtlaSil
  10. Bende Award in var tatlim : )

    YanıtlaSil
  11. Vayyyşşş lensler on numara tatlım.... :)

    Viva sağ olsun ondan geldim ve 85. izleyicin olma sıfatını üzerimde barındırıyorum :) Bloğuma da davetlisin bu arada :)

    YanıtlaSil
  12. @şulecim bloğuma hoşgeldin sefalar getirdin, senin bloğuna baktım çok beğendim sende benim gibi h&m cisin anlaşılan:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. merhaba , bu leventte bahsettiginiz yerin adresi var mi ayrica ben cok yakistirdim

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, teşekkür ederim fakat sizi almadan önce uyarayım Solotica renkli lensler çok rahat değil, ben sürekli numaralı şeffaf lens kullanmama rağmen Solotica ile rahat edemedim...Desio lens çok daha rahat....Bir blogger arkadaşın önerisi ile y.dışından getirtmiştim, ve gümrüğe takılmadan kolayca elime geçti, alttaki yazımdan detayları görebilirsiniz...sevgiler!

    http://hayalgemisinde2kisi.blogspot.ch/2013/05/oleeeeeeey-kargom-gelmis-desio-lens.html

    YanıtlaSil
  15. Merhaba.Solotica Levent te nerede satılıyor?

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...