18 Şubat 2012 Cumartesi

Lila Kutu Şubat Ayı


Şubat ayı Lila kutumda bunlar geldi arkadaşlar....Maalesef bu sefer pek beğenmedim, hatta hayal kırıklığı bile oldu diyebilirim...Verdiklerine gelirsek ilk etapta yukarıdaki komik çoraptan bahsedeceğim:)) Göya şubat ayında sevgililer günü var diye böyle birşey düşünmüşler ama bana çok komik geldi ...Üzerinde de Lilakutu logosu :))Birde çoraba kalpli lastik toka geçirmişler:))Bunun yerine bir oje verseler çok daha mutlu olurdum maliyetide daha düşük olurdu kanımca!!!



Kutunun içinden çıkanlar;
1.Revigen şampuan:  Çok küçük boy, birde önceden de ozonlu şampuan yollamışlardı, her ay farklı şampuan mı kullanacağız?Deneme tahtası mıyız biz?? Bari önceki ay şampuan yolladığınıza öbür ay yollamayın yaaa!!!
2.3.Cosmed tüz azaltıcı serum ve losyon: Benim gibi lazerle kıl tüy olaylarını minimuma indirmiş birine pek cazip gelmedi:(
4.Max factor ageless elixir 2'si birarada fondöten: (beige ve golden renkleri) Buna sevindim tabiikide fakat bari şu kozmetikçilerdeki gibi mini tüp boyunda olanlardan yollasaydınız poşet sample biraz komik olmamış mı??Fiyatıda çok pahalı imiş, umarım kullanınca beğenmem!
5.L'occitane relaxing body lotion: Buda cazip gelmedi, vücut losyonuna ihtiyacım yok, zaten miniminnacık, azcık elime sürdüm ahım şahım bir nemlendirme görmedim!!!!
6. Durance mina çiçeği EDT parfüm:Kokusu çok güzel ekşimsi limon kokusu, bileğime sıktım bileğimi ısırmak geldi içimden:)) Fakat kalıcı değil birde bu tip organik tarzda markaların kokuları bana parfüm gibi gelmiyor vanilya, çilek, lavanta vs, esans gibi şeyler iyi hoşta ancak bunların zekice karışımları parfüm statüsünde olabilir.
7. Priori poşet set: (Brighteening facial cream, night complex, coffee berry body lotion) Ufacık poşetler gene:((( B.F.C'i gündüzleri, night complex i ise geceleri kulllandım 3 günde bittiler bile!Yalnız cidden baba krem bunlar, acaip güzel nem verdiler kokularına bayıldım ve üstüne bir tek sivilce bile çıkarmadılar...Yalnız fiyatları çok uçuk, birde 3 günde antiaging etkisini pek anlayamadım tabiiki:(




8.Inglot göz kalemi:(no 23) Keşke diğer blogger ların lila kutu yazılarına bakmasaydım, çoğunluğa tam boy Inglot allık gelince bu ürün çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için:(( Normalde göz kalemi vazgeçilmezimdir fakat bana 23 nosu gelmiş yani gri, ben siyahtan vazgeçmem, bunu maalesef  hediye vereceğim:((



9. Activar maske: Lila kutunun en ilgimi çeken ürünü bu oldu, toz dolu küçük bir şişe fakat maskeymiş. Ne yapılacak ? Bunu nasıl , nereme süreceğim:)) diye düşünürken uygulamasının yazıldığı kart çıktı kutudan, işte bu kart kopma noktam oldu:)))) Önce yeşil çay demlemem gerekiyormuş, sonra karışıma döküp maske yapılıyormuş!!!!Çok antiaging birşey heralde üstteki reklamı bayağı ciddi şeyler vaad ediyor..En komiğide 5. maddeyi okursanız göreceksiniz cildimiz maskeyle parşömen kağıdına dönecekmiş!!!!:))))))))))))))Valla ne yalan söyleyeyim maskeden biraz ürktüm fakat deli gibi yapmak istiyorum, bakalım nasıl parşömen olacak cildim:)))

Açıkçası arkadaşlar bu ayki kutuyla ben biraz kendimi deneme tahtası gibi hissettim, tamam farklı birşeyler denemeyi çok seviyorumda bu ürünler bana cazip gelmedi, üstüste şampuan, üstüste garip maskeler falan beni lilakutudan soğuttu açıkçası...Önceki ay yolladıklarını baz alıp farklı ürün gruplarından yollasalar ve ürün boylarını biraz büyütseler fena olmayacak...Birde blogger arkadaşlar hep memnunlar yahu, her kutu sahibi kutusundan memnun, olacak iş değil!! Beğenmediklerimizi yazalımki kendilerini düzeltsinler...

Lilakutu'ya birkaç şans daha vereceğim böyle giderse üyeliğimi iptal ettireceğim!!

14 yorum:

  1. ben de aynı fikirleri paylaşıyorum sizinle. dediğiniz gibi deneme tahtasına döndük. lila kutu hakkında yazdıklarımı okumak isterseniz bloğuma beklerim. sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. @sihirlisüpürge blog yazını okudum,tamamen aynı fikirdeyiz:))

    YanıtlaSil
  3. tamamen ayni fikirdeyiz tek benmiyim begenmeyen diyordum acikcasi

    YanıtlaSil
  4. bende douglas box´umu bekliyorum, aslinda ilk önce bir bitirdim aboneligimi, sonra baktim douglas box´dan cikan her üründen memnun kalmisim, tekrar siparis ettim : ) neler geleceginide biliyorum diger bloglardan, herkese aynisi geliyor cünki ; )

    Bence begenmeyince bitirmek lazim acikcasi, ben glossy box´da begendigim sey ciktigi haldede bitirdim, cünki iki üc ürün hic bana göre degildi(dudak tattoo vs : D)
    Bence sadece müsteri kaybedince anlarlar.

    canim birde su kelime dogrulamayi kaldirsan, iki kelime soruyor bide tzzzz : )

    YanıtlaSil
  5. bende geçenlerde üye oldum. mart ayında gelecek ama korkuttu senin kutu beni. sanırım sadece paypal ile ödeme yapılabiliyor yada ben bulamadım buda sinir etti beni.

    YanıtlaSil
  6. @vivacım bencede memnun kalmadığımızı hemen iptal ettirmemiz gerek.Hatta hemen başka kutuya geçiş yapsak rekabet artar, ortalık kızışır,kazanan tüketici olur:)))Ya kelime doğrulamayı bilen bir Alahın kulu varsa bana öğretsin, inan çok denedim yoketmeyi başaramadım:((Yapılamayacak gibi zor simgeler çıktığında kolay kelimeler çıkana kadar refresh yapın bazen işe yarıyor:(

    YanıtlaSil
  7. @ilkecim demek sende üye oldun,ya lilakutu ilk aylar süperdi tabi şimdi bir sürü üyesi olunca bunlarda haliyle şımardı,ben kendilerine mailde attım ,mart ayı onlara verdiğim son şans,iyi birşey gelmesse üyeliğimi iptal edeceğim, sende bir denersin olmadı iptal edersin..Paypal en güvenilir olanı, ben bilerek paypaldan üye olmuştum lilakutuya,sonuçta her ay paranı çekiyorlar,çektikleri an birileri hack'leyebilir Paypal tüm dünyada geçerli korunaklı bir yol,ben Paypal hesabıma sanal kart bilgilerimi girdiğim için içim çok rahat:)

    YanıtlaSil
  8. Canım, inglot kalem iyiymiş ama :) Bi de inşallah fondöteni beğenmem demene de koptum yaaa :)
    Kelime doğrulama için de blog ayarlarından yorumları seçiyorsun ''Yorumlar için kelime doğrulama gösterilsin mi'' seçeneğine hayır dedin mi bitti gitti :)

    YanıtlaSil
  9. @Sevdacım inglot kalem başkası için iyi olabilir ama ben kömür karasından vazgeçmem:)Bu açık kaçtı bana:) Kelime doğrulama için çok uğraştım meğersem blogger yeni arayüzünde o seçenek yokmuş, bende eski arayüzüne geçtim hallettim şükür.Gerçi bu şekilde post yazmak/ blog takip etmek çok ilkel olacak ama yeterki canım arkadaşlarım zorlanmadan yorum yapsın:))

    YanıtlaSil
  10. Canım activar maskeyi merak ettim,kullanınca post yayınlar mısın?

    YanıtlaSil
  11. Lila Kutu nedir hiç bir fikrim yok biliyor musun :) Kozmetik bloglarına özgü bir tanıtım herhalde diye düşündüm.

    Çok teşekkürler yıldönümü postuma yazdığın güzel yorum için, mutlu ettin beni.

    Sevgiler
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. @denizsaatçioğlu kozmetik blogları lila kutu,luxy box, vanilya kutu gibi kutularla çalkalanıyor, bence haberin olmaması daha iyi, bir çeşit kozmetik çılgınlığı, sırf bize tester'lar yollasınlar,rengarenk kutulara koyup süsleyip püsleyip bize hediye yolluyorlarmış gibi bu kutuları yollasınlar diye üye olup para veriyoruz, kendimizi şımartıyoruz yani farklı bir deyişle..Yıldönümü postun çok güzeldi kayıtsız kalmam mümkün değildi, tekrar mutluluklar:)))

    YanıtlaSil
  13. LilaKutu ve başka kutulardan çıkanlar tamamen şans olduğundan bazen gelen ürünleri beğenmeyebiliyoruz. Bu ay Lilakutu'dan ben de çok memnun kalmadım ama geçen ay iyi bulmuştum. Umarım gelecek aykini beğeniriz. :)

    YanıtlaSil
  14. @lensmakyaj canım geçen ay bende beğenmiştim ama bu ayda en azından 1 ürün beğenmek istiyordum birde herşey küçük boy gelince sinir oldum, mart ayına bakacağım artık, son bir şans veriyorum lilakutuya:))

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...