27 Ocak 2012 Cuma

Korkmayın!!!! Zarar vermeyeceğim, amacım sadece güzelleşmek:)))))))))



Çok komik bir başlık olduğunun farkındayım ama inanın evde bu maskeyle salınırken aklımdan geçen sözler bunlardı:)))) Fotolarımda karalama yapmadım zaten maske yeteri kadar karartma yaptı:)))Korku filmlerinden çıkmış gibi olduğumu biliyorum, korkmayın, amacım sadece güzelleşmek:))))




Gelelim zift karası mevzuyaaa; Lila kutumdan ŞURADAKİ YAZIMDA bahsetmiştim, kutumda özellikle siyah   maskeye ne kadar sevindiğimden bahsetmiştim. Resimlerden gördüğünüz üzere hemen uygulamaya geçtim ve cidden maskeyi çok beğendim...

artılar
  • Çok derinlemesine temizlik hissediyorsunuz.
  • çıkardıktan sonra cildiniz parlıyor, gözle görülür bir tazelik görüyorsunuz.
eksiler
  • Çıkarması maalesef biraz zor, zor dediysem ılık suyla sonuçta sorunsuz çıkıyor fakat maskenin tamamen çözülüp temizlenmesi biraz vakit alıyor.Duş öncesi mi yapsam acaba???
  • Bekleme süresi tam olarak yarım saat, epey uzun, evde birilerine gözükmeme şansınız kendinizi kilitlemedikçe yok:(((
Bu maskenin o kadar çok faydası varmış ki, benim için en önemli özelliği akneyi önlemenin yanında antiaging, leke açma, iltihap giderme ve detoks yapma gibi bir dizi faydası varmış....Mış diyorum çünkü henüz 1 kez kullandım, emin olmadan yorum yapmayacağım sizlere, normal ciltlerde hft da 2 kez öneriliyormuş, nasıl vakit bulacağım bilemiyorum ama düzenli yapmayı çoooooooook istiyorum...

Bu ürün hk da daha fazla bilgi için tık tık.









11 yorum:

  1. Güzelleseceksen cok iyiymis canim, su an harbice korkunc olmusun haha : D
    Memnunmusun bari cok merak ettim : D

    YanıtlaSil
  2. şu maskeyi ben de merak etmeye başladım ne yalan soyleyeyım :p shrek gıbı dolanmama alıstılar evde, arap bacı halıme de alısırlar muhtemelen :D

    YanıtlaSil
  3. @Viva memnunum maskeden,yazım draft kalmış öbür kısmını yeni yazdım:) Vakitsizlikten bazen önce foto koyup yarım yazıyorum sonra tamamlıyorum yanlışlamaya yayınlamışım:))

    @gamze bende türlü türlü maske bigudi vs şeyle çıktım ama bu maske korkunçlukta son noktamdı:)Hiç çıkmayacak sandım, korktum vesselam,umarım değer, yazının devamında yorumumu okuyabilirsin.

    YanıtlaSil
  4. Uygularken cok da eğlenmisşin anlaşılan. Hiç duymamıştım bu markayı senin deneyimlierin cok önemli. Tazelik veriyorsa eğer eksileri tolere edilir bence. banyodan önce yaptınmı tamamdır bu iş

    YanıtlaSil
  5. @ilkecim evey çok eğlendim:)))kendime güldüm güldüm durdum:)) Biraz önce 2. uygulamamı yaptım banyo öncesi ve şuan sadece nemlendirici sürdüm cildim pırıl pırıl parlıyor..Bakalım lekeleri giderecek mi?Aknelerin hepsinin kökünü kurutacak mı? İyice kullanayım bir post daha yapacağım!

    YanıtlaSil
  6. Canım, ne eğlenceli pozar bunlar böyle :)
    Yalnız maskeyi fena merak ediyorum, ismini not aldım senden gelecek yorumları da merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. @sevda dediğim gibi bu maskeyi yaptım kendimi gülmekten alamadım:)) İlk fotodan nasıl bir ruh halinde olduğum anlaşılıyordur:))) Biraz daha kullanayım yorum yazısı gelecek!

    YanıtlaSil
  8. çok eğlenceli fotoğraflar :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. seni çok iyi anlıyorum :))))
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. :)) Çok tatlısın çok güzel bir başlık olmuş canım yaptığın yorum çok değerliydi benım için tşk etmek istedim...

    YanıtlaSil
  11. @myprincess maske sonrası aynada kendime bakar bakmaz aklıma gelen ilk şeyi başlık yaptım:))Rica ederim canım, konu kozmetik olunca bildiğim birşey varsa zevkle paylaşıyorum,zira tutamıyorum kendimi:)))

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...