19 Ocak 2012 Perşembe

Benimde Artık Lila Kutu'm Var!!!!!!!!!!


Çat çat çat çatlasın düşmanlar benimde artık bir lila kutum var:))) Kızlar bu kutuya nasıl sevindiysem aklıma bu şarkı geldi:)))Yani bir mor kutunun bu denli çok sevindireceğini hiç düşünmemiştim!!!!Aslına bakarsanız bu kutu mevzuları ilk çıktığında üye olanlara enayi gözüyle bakıyordum yahu bu adamlar tester veriyor (ki normalde mağazada kendilerinden ücretsiz vermeleri gereken bir şey) sonra süslü kutuyla göz boyayıp senden bir sürü para alıp bir güzel kekliyor!!!Birde eskiden yurtsışından (ELF gibi strawberry gibi) aldığımız ürünleri bekleyip kutumuz gelince sevindirik olurduk ya, adamlar bu zayıf noktamızı görüp yasak sonrası güzel bir yaratıcılık örneği sergileyip bizdeki merakla beklenen kutu aşkına böyle bir çözüm getirmişler diye düşünüyordum...Taaaki Lila kutuyu görünceye kadar! Aralık ayını blogger arkadaşlardan görüp çok kıskandım, çünkü çoğu ürün tester değil tam boy idi, 2. olarak gelen markaların çoğu dermokozmetik idi...Ayda 19,90 TL yi kesinlikle karşıladığını düşünüp bende girdim bu işe!  İyikide girmişim tatatataataaaaammmm işte kutum!!!!!!!

Bu arada sizde abone olmak istiyorsanız BURAYA TIKLAYIN!






İşte gelen ürün listesi!!!!!!!!!!!


Kutuyu açıştaki heyecan işte benim en zayıf noktam!!!!!!!!!!!!! Kutum iş yerime geldi ve orada vaktim olmadığından ve her anını fotolamak istediğimden eve kadar kendimi tuttum, eve gelipte şu kutuyu açarken ki heyecan süperrrr bir duygu !!!!!!!:))))



Lila kutunun en sevdiğim yanı kişinin gereksinimlerine göre ürünlerin gelmesi, abone olunca bir anket formu dolduruyorsunuz, orada cilt tipiniz, saç tipiniz, cildinizdeki en önemli sorun gibi soruları cevaplıyorsunuz ve kutunuz sizin ihtiyacınıza göre geliyor! Gelen ürünlerden beni en çok etkileyen ve sevindiren dephyto denilen yepyeni bir marka oldu, İçimden bir ses akne sorunumda son noktayı bu ürünün koyacağını söylüyor!!!!Ben en önemli cilt sorunuma akne olarak işaretlediğim için dephyto çamur maskesi (purifying mineral mud masque olarak geçiyor:), akne kremi ve Murad AHA BHA cleanser yani 3 tane ürünüm akneye özel gelmiş:)))))
Max factor göz kalemi ve rimeli beni sevindiren farklı minik ürün oldu, masterpiece maskara cidden güzel daha önce almıştım, bu 2 ürün tam çanta boyu acil durumda kurtarıcım olsunlar!!! (gerçi makyajsız çıkmam ama olsun:))
İçindeki en dandik ürün flormar parfüm tester'ı idi, kokusuda pek tarzım değil açıkçası.


Bu kremi aknem çıktığında sadece akne üzerine süreceğim!



Bu şampuan ozonlu imiş, ozonlu krem daha önce denemiştim faydasına kesinlikle inanıyorum bakalım şampuanı nasıl olacak??? Birde tam boy vermişler yaaaa, vay anasını sayır seyirciler:))))


İşte dephyto siyah maskemmmm!!!!!Benim kutumun kesinlikle bombası idi!!!Sadece bu gelsede ben çok mutlu olurdum inanın!!Nedenine gelirsek dün grip olduğum için doktora gittim çıkışta ilaçlarımı almak için eczaneye girdim, çok tatlı bir satış görevlisi vardı, bir baktım ki dephyto standı var!!!!!Hemen kıza (kutumdan hiç bahsetmeyerek ve hiç bir şey bilmiyormuş gibi) bu maske ne işe yarıyor dedim???? Sormamla kız "ahhhh bu ürün öyle güzel ki, henüz yeni bir ürün ama bir deneyen bir daha alıyor, bende de akne problemi vardı bu ürünü kullandığımdan beri bir tane birşey kalmadı, aynı zamanda anti aging maske, cildi sıkılaştırıyor, arındırıyor, içinde güçlü antioksidan olan poliphenol var ve o yüzden simsiyah bir rengi var ama mucizevi bir ürün, bazılarına biraz pahalı geliyor kutusu 69 TL 12 adet, ama biz poşet olarakta satıyoruz 5 TL ye.Bir alan tekrar alıyor inanın ben bunu kullanalı peelingimi kil maskemi bıraktım sadece bu cildimi derinlemesine temizliyor sivilce falan çıkarmıyor, düzenli kullanınca cildime bir parlaklık geldi herkes ne kullandığımı soruyor, sadece rutinime bu maskeyi ekledim cildim inanılmaz değişti" falan kız bir parçaladı bir parçaladı!!!!O da benim gibi cilt manyağı çıktı!!!!Ama cildi cidden parlıyordu, birde onda hassasiyet varmış, hafif kırmızılıkları varmış cildinde ve bu ürün sonrası o sorunu da geçmiş!!!!!! O an dünyalar benim oldu, lila kutu sayesinde 69 TL lik bir şeyi çok ucuza aldım!!!:)))) Yalnız tek sorun yarım saat bekleme süresi varmış bnu maskede, bakalım simsiyah halde üşenmeden yapabilecek miyim????


Palladio lip balm cidden çok kaliteli, azcık denedim dudaklarıma aşırı nem verdi!!:))) Oleyyyyyy hemde nasıl renk veriyor sanki bir ruj!!!Tek sevmediğim yanı rengi biraz koyu çok benim tarzım değil ama az sürerim bende artık:)


Bu ürünede çok sevindim, Murad ın AHA  lı ürünleri meşhurdur:)))Bunu özellikle yaza saklıyorum, sıcaklarda derinelmesinetemizlik sağlar, hatta yaz tatilime bunla çıkarım yuppi!!!Boyuda küçük:))

Arkadaşlar görmemişin kutusu olmuş yazmışta yazmış ama cidden çok sevindim yaaaa:))) Reklam gibi oldu, lilakutuyla bağlantım falanda yok ama ürünleri bırakın kutu bile süper, bunları biriktirip ayrı ayrı çekmecemde takı kutusu yapacağım:)) bayıldım resmen!!Bu gidişle evde her yer mor kutu ile dolacak, yalnız ürün kalitesinde düşme olursa aboneliğimi de anında keserim!!! Buda böyle biline!!!!!

15 yorum:

  1. ben de şubat kutusu için üye oldum :p

    YanıtlaSil
  2. merhaba blogunuzu severek izliyorum,size sorum şu,bu lila kutu için kargo ücreti ödeniyor mu,kapıda ödeme şansımız var mı,birde istediğimiz zaman üyeliği iptal edebiliyormuyuz,biraz fazla soru sordum sanırım,ilgilenirseniz memnun olurum...

    YanıtlaSil
  3. @gamze umarım sende benim kadar memnun kalırsın, siyah maskeyi bugün yaptım dehşet birşey:)))Yazısı gelecek!

    YanıtlaSil
  4. @yelizcim bloğumu sevmene çok sevindim:))Sorularının yanıtlarına gelince; 1.Kargo ücreti yok!:) 2.Kapıda ödeme şansı ne yazıkki yok, siteden şimdi senin için tekrar baktım paypal yada mobil kartla ödeme sistemi var, ben geçmişte ebay için paypal aboneliğim olduğundan o şekilde ödeme yapıyorum, paypal işlerine girmiyim diyorsan kartla ödemektende çekiniyorsan sana sanal kartı öneririm istediğin limiti veriyorsun biri hack lese bile limitteki paran kadar tehlikede oluyorsun. Mesela bu üyelik için 20 TL limit koy, zaten sanal kart hesabında para kalmayacağı için hiçbir tehlike olmaz.Garanti bankasının internet bankacılığı çok kullanışlı, alıştığın zaman hızlı hızlı her tip işlemini yaparsın. 3. İstediğinde anında lilakutu.com dan iptal edebiliyorsun, gün gelir bana saçma gelirse elimdeki ürünler birikir yada bıkarsam anında iptal ederim,için o konuda rahat olsun.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. aaaaaaaa bak simdi bende merak ettim dephyto maskesini, düzenli yapta anlat memnun kaldinmi okissss : )

    YanıtlaSil
  6. @vivaaaaa çok manyak birşey:)))Dün siyah maskeyi yaptım evde korku filmlerinden çıkmış gibi gezdim:))Fotolar çektim yazısı gelecek:)

    YanıtlaSil
  7. canım ben de tam lila kutuyu merak ediyordum. süper oldu senin uyeliğin. Bilmediğim ürünleri kulanmak tedirgin ediyor gerçi beni. Kararsızım hep kaliteli ürün yolladıklarına nasıl güveneceğim bilmiyorum zaten cokta bilgim yok kozmetikte.ama artık senin tecrübelerinden sık sık faydalanırız.

    YanıtlaSil
  8. @İlkecim merak etme ben kullandığım ürünleri mutlaka yazacağım,lilakutu ürünlerinin çoğunu kaliteli buldum, tabi her ay kutu güzel olacak mı bilemiyorum??

    YanıtlaSil
  9. gule gule kullan

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Canım yaaa ne güzelmiş dolu dolu bir kutu, o maskeyi ben de çok merak ettim, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  11. Sağol Sevda'cım, umarım öbür aylarda lila kutu bereketli olur:)

    YanıtlaSil
  12. işte palladio:)) çok güzel bir paylaşım olmuş. ben henüz dephyto maskeyi deneyemedim vakitsizlikten, aslında denemek istiyorum bir an önce.

    YanıtlaSil
  13. ben bu ay limangonun box unu aldım
    mario badescu üünler var bir de kirpik boyası vardı, -kaş için olanını kullanıyorum memnunum
    tbi kaşlarım açık kahve, muhtelemen sahını yollarlar kirpiklerimi boyarım diye düşündüm kirpiklerim siyah olmasına ragmen ucları güneste acılıyor
    bakalım nasıl olucak
    henüz kutum uasmadı
    ama bu lila kutu ve luxybox için geçmişte bloglarda haalkırıklıgı yazıları okudum o yüzden abone olmuyorum:)

    YanıtlaSil
  14. yok yok abartmıyosun hiçte, :) az bile anlatmışsın bende bayılıyorum lila kutuyaaa:)
    ürünleri,hizmeti,müşteriye yaklaşımı çok güzel... Sanırım uzuuun yıllar bnmle olucak bu sevimli kutu :)

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...