2 Aralık 2011 Cuma

Bitti, Beğendim, Yenisini Aldım!!! Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi


Hem ucuza hemde etkili bir göz makyaj temizleyicisi almak istenler burayaaaa!!!:)))

Aslına bakarsanız yıllarca şu yazımda bahsettiğim Yves rocher göz makyaj temizleyicisini kullandım fakat her daim ulaşmak pek mümkün olmuyordu ve fiyatı sadece indirim zamanları uygun olunca yeni arayışlarım sonucunda Neutrogena ile karşılaştım!!! Birçok markanın temizleyicisine zamanında bir ton para verip deneyen biri olarak Neutrogena'nın waterproof makyajı bile etkili temizlemesi, gözü yakmaması beklentimi fazlasıyla karşıladı:))...Denediğim ürünler;



ve bunlara ek olarak çöpe attığım Clarins temizleyicisini denedim, hepsi birbirinden berbattı..Olay'ınki kremsi yapıda makyajı çıkarması fena değil fakat gözleri çok fena yakıyor, keza Clarins ve Clinique'de aynen öyle!!...Buna ek olarak Olay dan gaza gelip aldığım tonikte acaip sivilce yapıyor, üstelik parfümlü, düşmanıma tavsiye etmem bilesiniz:))Aman haaa almaya kalkmayın Olay markasına gü-ven-mi-yo-rum!!!
      Güzellik dergilerinden okuduğum kadarıyla göz makyaj temizleyicilerin gurusu Lancome Bifacil imiş fakat kusura bakmasınlar ama ben asla o kadar çok parayı bir göz makyaj temizleyicisine veremem!!!Neutrogena'm ile mutlu mesut yaşıyorum:))


****Tüyo: Neutrogena'yı nasıl kullanıyorum?

  1. Önce tüm yüzümü ılık suyla defalarca yıkıyorum, yani suyu yüzüme hızlı hızlı çarpıyorum:))Eğer fondöten+pudralı yani fazla makyajlıysam yüz yıkama jelimle gözlerimi hiç iplemeden yüzümün diğer kısımlarına jelimi köpürdetek sürmek suretiyle yıkıyorum,ve yine suyla duruluyorum.
  2. Tüm bu işlemler sonucu göz makyajım akıyor, ağlamışta makyajı iyice akmış gibi dramatik bir görüntüye kavuşuyorum:))
  3. küçük bir pamuk ( küçük olması önemli bu mevzu kişşisel deneyimlerim sonucu sabittir:)) büyük pamuk kullandığımda bu kadar etkili bir sonuç alamadım, göz altım daha çok yıprandı) alıyorum ve Neutrogena göz makyaj çıkarıcısı şişesini güzelce çalkalayıp küçük pamuğuma 3 kez pamuğu şişe ağzına tıkaç gibi yapıp döküyorum..
  4. Küçük pamuğu birkaç saniye hiç bir şey yapmadan sağ göze ve sonra birkaç saniye sol göze hafif bastırıp öylece duruyorum:))
  5. Sonra parmağıma pamuğu saracak şekilde pamuğu silindirik bir şekle sokuyorum hafif hafif bastırmadan ovuşturarark makyajımı çıkartıyorum...
  6. Huylu biri olduğum için bu işlemden sonra ılık suyla tüm yüzümü yıkıyorum, göz makyaj çıkartıcısından da kalıntı kalmasın diye:)
  7. That s all!! hepsi bu kadar!!
İnanın benim kadar göz makyajı yapan yoktur, neredeyse senenin 365 gününün 363 günü gözümde kalemim ,rimelim, farım eksik olmaz!!:)) Ama bu göz makyaj çıkartıcısı sayesinde göz makyaj çıkarma sürecindeki verilen hasarı mininmuma indirdim!!Vede bahsettiğim yves rocher göz makyajıyla performansı aynı!!hem de daha ucuza!!!Yuppiiii!

Neutrogena'nın en hoşuma giden yanı ise her daim ulaşılabilir olması, arkadaşına yatıya mı gittin uğra yandaki markete al, bu kadar basit:))Son olarak Watsons gibi drugstore larda Migros , Carrefour gibi yerlere göre daha pahalı olduğunu farkettim, bunu da size dip not olarak eklemek istedim...Watsons 'da genel olarak çoğu üründe farkediyorum, kendi Watson markası hariç diğer ürünler dışarıya göre biraz daha pahalı oluyor...

Haydi sağlıcaklaaaaa, gözünüze kibar davranmayı unutmayınnn haaa!!!!


10 yorum:

  1. makyaj temizleme yağlarıyla tanıstıgımdan beri bu tür makyaj temizleyicileri kullanmıyorum hiç. birazcık yagı parmaklarına al,masaj yaparak yüzüne yay, sonra elini ıslatıp aynı masaj ıslemını bir 3-5 sn daha yap ve yıka, tüm makyaj cıkarma işlemim bu kadar, pamuga da gerek olmuyor :p

    hatta son kullandıgım temızleme yagı sayesınde, sonrasında yuz temızleyıcı jel kullanmama gerek kalmıyor :)

    YanıtlaSil
  2. @gamze'cim bloğundaki noviderm yazısını okumuştum, fakat bende Dermalogica precleanse kullanıyorum ara ara ve senin gibi çok performans alamıyorum:((göz makyaj artıkları kalıyor ve onun üzerinden birde göz makyaj temizleyicisiyle geçmek zorunda kaldığım için pek işime gelmiyor:((sanırım benim göz makyajım seninkine göre daha fazla old için böyle oluyor:((fakat noviderm'i bir ara denemeyi düşünüyorum bakalım o nasıl olacak??

    YanıtlaSil
  3. ya bu temizleyiciyi alıp almamak konusunda okadar düşündümki :( gözlerim çok hassas yakar mı yakmaz mı diye :S

    YanıtlaSil
  4. Canim süper bir post olmus!! Bende rahatlikla ulasamiyacagim ürünlerden bunaliyorum eger tekrar tekrar almak istedigimse, yok digeri bitmeden yenisini tam zamaninda ismarla, tam zamaninda o uzakta olan markete ugra vs.
    Ve bende senin gibi pamugu gözüme hafifce bastirip bir kac saniye bekliyorum, ozaman kolay cikiyor gercekten, bunu oje cikartirkende yapiyorum ; )

    YanıtlaSil
  5. @Tanyeli emin ol yakmıyor,ben lensim takılıyken bile bunla gözlerimi temizledim birşey olmadı:))

    YanıtlaSil
  6. Vivacım oje çıkartırken o derece sabır gösterebilir miyim bilmiyorum:))

    YanıtlaSil
  7. Canım bu ürün 2 fazlı olanlardan değilmi. Bu tip ürünlerde göz etrafında uzun süre geçmeyen yağ hissi bırakması benim nefret ettiğim şey. Bunda da aynı sorun oluyor mu. Bu arada temizleme tekniğin süpermiş hiç duymamıştım. Ben deli gibi ovuştururum.

    YanıtlaSil
  8. @İlkeeeeeee sakın ovuşturma!!!Birgün sana bu tekniği uygulamalı olarakta gösterebilirim:))İnan ovuşturmaya gerek kalmıyor, hele senin yaptığın makyaj benimkinin yanında hiiiiiiç kalır:)))anında tek hamleyle silersin sen o makyajı:))))Yalnız hafif yağlı his bırakıyor maalesef, çünkü kullandığımız rimel vs malzemelerde yağda çözünen bir dünya kimyasal var,mecburuz böyle yağlı şeyleri kullanmaya:(((Yağ hissi vermeyen tek fazlı bir sürü ürün denedim çoğu gözümü yaktı ve makyajımı etkili çıkaramadı maalesef..Yalnız bak tekrar ediyorum zaten azcık makyaj yapıyorsun onuda ovuşturarak gözlerini kırıştırma sakın!!!!

    YanıtlaSil
  9. Fiyatı da uygun olduğu için kesinlikle denemeliyim diyorum :)

    YanıtlaSil
  10. neutrogenayı kesinlikle öneriyorum ben çok memnun kaldım,fiyatıda uygun çok makyaj yapanlar kullanmalı göze fazla zararı yok muhteşem bir ürün ...

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...