25 Aralık 2011 Pazar

Bir Kuaför Macerası Daha- Ve İşte Sonuç!!!!!!



Dostlarrrrrr ben uslanmamm, kesinlikle uslanmam!!!!!  Bloğumda   şurdaki, şurdaki   ve şurdaki yazılarımı okumuşsanız çok fena kuaför anılarımdan sonra şuan yanan saçlara sahip olduğumu az çok tahmin edebilirsiniz.....O zamandan bu zamana saçımın kendini toparlaması için çokta bakım yapamadım, en iyi yaptığım şey maşa,düzleştirici kullanmamak,föne gitmemek sadece kendim kıvırcık yaparak kullanmak oldu...
Ve tüm bu kötü deneyimler sonrasında tekrar kuaföre gitme gafletinde bulunacağımı heralde pek düşünmessiniz ama yaptım!!!!!Yahu sabrettim sabrettimde artık yılbaşınıda dip boyam çıkmış, beyazlarım gözükür vaziyette geçirmek istemedim...Üstelik  bu yılbaşı için bir programımız var, dışarıda geçireceğiz, yaptırmam şart oldu anlayacağınız..!

Elimde üstte gördüğünüz yine kadın dergisinden kestiğim 2 fotoyla gittim:)) Benim böyle bir huyum vardır, saçımı hiç boyatmayacağım zamanlarda bile paso kadın dergilerinde gözüme kestirdiğim kadınların resmini kesiyorum, ev küçük küçük kadın başlarından oluşan kağıt parçalarıyla doldu:)))) Ne yapayım kuaförde 2 saat katalog karıştırmaktansa, adama tarif etmeye çalışmaktansa direk resmi göstermek daha kolayıma geliyor:)

Ama artık umudum yoktu, kuaförün bu tonlara benzetemeyeceğinden emin gittim, üstelik bu sefer marka değilde mahalle kuaförüne gittim diyebilirim:)) Bir arkadaşımın övdüğü bir yerdi, kuaförde bayandı üstelik...Kadına resimleri gösterdim, açıcı istemiyorum zaten saçım yandı dedim, hatta arkadaşlardan aldığım taktikle "7 numara koyu oluyor 8 numara sarıyla boyayın açıcı kullanmadan açık dore kahve olsun" dedim:))))Oda bu renkte beyazların tam kapanamayacağını söyledi ama "beyazlar altın sarısı parlar çok göze çarpmazlar" dedi..Hemen hangi marka boyaların olduğunu sordum, Nox ve Loreal Matrix dedi, Loreal matrix daha yumuşak yapıyormuş, Nox ise özellikle ince telli hacimsiz saçları hacimli yapıyormış, ben saçımın yumuşak olmasını istediğimden Loreal Matrix'le boyamalarını istedim...Kuaför hemen bu boyanın daha kaliteli olduğunu ve fark parası vereceğimi söyledi, hemen kabul ettim....(yahu kardeşşşş ben zamanında kazığın büyüğünü yedim fark parası olacaksa olsun, şu saçlar zarar görmesin artık yahuuuuu!!!!!))

Daha önce kazıklandığım marka kuaförde Loreal Inoa ve Loreal Majirel vardı ve benim saçımı Majirel ile boyamışlardı, bu sefer Matrix ile boyandı, sonuçta ikiside Loreal çok fark olduğunu sanmıyorum...
Ve arkadaşlar inanmayacaksınız ama çıkışta istediğim tona çok yakın bir ton olmuştu  özellikle gossip kızı Leighton'un saçına rengi çok benzedi...:)))))
Ne yalan söyleyeyim kuaför kadın biraz paçözdü ondan böyle bir performans hiç beklemiyordum hatta kadın adımı falan sorup kayıt defterine kullandığı tonu kayıt ederken sordum "kaç numara kullandınız? diye , 3 ton kullanmış 8, W, diğerini duyamadım warm brown serisinden ve "saç dibine ayrı konsantre ortaya ayrı uçlara ayrı çalıştım" dedi....İnanamadım, bu kadın cidden iyiymiş...Sonra parayı öderken kuafördeki kadınlar iltifat yağmuruna tuttu bir keyiflendim bir keyiflendim sormayın:)))))
Sonra kuaföre fiyatı sordum, inanın şaka gibiydi, diğer yere göre o kadar ucuzdu ki anlatamam,:)))))
Tey teyyyyy çok mutluyum dostlarrrr,sizlerle paylaşmak istedim:)))) Bu kuaför dürüste benziyor ben buraya hep giderimmmmmmm artık, yeterki hilesi hurdası olmasın.......!
Sizler için kuaför çıkışı çektiğim fotolarrr!!








Şimdi farkettim şu yukardaki soldaki poz tam Samara pozu olmuş:))))Hani Halka filmi vardı yaaa, kız kuyudan çıkıyordu:))))

Kızlarrr son olarak kuaförden öğrendiğim çok önemli bir tüyo vereceğim sizlere;

****Tüyo: Saçlarınızın boyasının akmamasını istiyorsanız saç koruyucu şampuanlara saç koruyucu kremlere ihtiyacınız yok!!!!

Tek yapacağınız işlem daha doğrusu yapmayacağınız işlem saç yıkamak:))) Kuaförün dediğine göre saçlar boyandıktan sonraki ilk 1 haftada rengin %70'i solarmış, hele hele ilk 24 saat yıkamak ciddi anlamda saç rengini soldururmuş!!!Dayanabildiğiniz kadar dayanın dedi...

2. pis kafa vakaam olacak:)) Crt boyattım sanırım 4 gün falan bu kafayla gezicem, artık saçlar yağdan iyice kafa derisine yapışınca topuzla falan idare etmeyi düşünüyorum, yeterki bu saç rengim gitmesin çok sevdim yaaaa:))) Olmadı kokmasın diye saçımın üstüne parfüm sıkarım:))) Yada olmadı yanımda gezenler burunlarına mandal tıkasın!!! Yeterki saçım bööööle Dore Dore parlasın:))))))

Haydi hepiniz öpüldünüz , dostlar!!!




21 yorum:

  1. çok güzel olmuş, çok beğendim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş güle güle kullan.Güzel bir kuaför macerası görmek hoşuma gitti açıkçası:)

    YanıtlaSil
  3. @Isabel çok teşekkür ederim:))

    @Luzu çok sağol canım, kuaför kabuslarımdan sonra bana da iyi geldi:)), üstelik çıkacak her tip olumsuzluğa hazırlıklıydım bu sefer:))

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan harika olmuş

    YanıtlaSil
  5. ben de çok beğendim ,ee kuru şampuan kullan :)

    YanıtlaSil
  6. ben de siyahtan donecegım cok korkuyorumm
    guzel olmus gercekten

    YanıtlaSil
  7. @scissorhands çok tşk ederim,sen mutlaka bilirsin Loreal Matrix boya kaliteli midir?Majirel ile çok farkı var mıdır?

    YanıtlaSil
  8. @lüzumsuzişleruzmanı aklınla bin yaşa inan ki bende aklımdan kuru şampuan geçiriyordum :))Watsons'ta uygun fiyatta vardı galiba,böyle durumlar için almayı düşünüyorum!

    YanıtlaSil
  9. @kozmetikdeneyimleri benim de gerçek saçım simsiyaha yakın koyu kahve..Korkmana gerek yok, tek yapacağın gerçekten iyi bir kuaför bulup açıcı kullandırmadan, saçına zarar verdirmeden tek seferde değilde aşama aşama saçının rengini kırdırman..5.seferde falan olur benim tonumda!!Bende neredeyse 1,5 senede geldim bu tona:))

    YanıtlaSil
  10. bende beğendim yeni saçlarını :) güzel günlerde kullan,bol bol iltifat al inşallah :)

    YanıtlaSil
  11. Ilk önce kuaföre gittigini okuyunca eyvah! dedim, ama SÜPER olmus tatlim, pahali ucuz bazen fark etmediginin en güzel örneklerindensin su an, hem kesim, hem renk cok güzel! : )

    YanıtlaSil
  12. @sevgiliblog çok teşekkürler canım!! İltifata doyduk alimallah:))

    YanıtlaSil
  13. @Vivam çooooook teşekkürler!!!Aynen öyle pahalı ucuz farketmiyor, önceki gittiğim yerde tam anlamıyla paramla rezil oldum, birde o kadar çok müşterisi varki adamın suratına bakmıyorlar, burada ise dürüst 2 kadın işletiyor ve insana insan gibi muamele yapıyorlar....Açık ve net!!!Birde gay kuaför modası falan varya, gidersin kazığı yersin, adam sana 2 saat laf atar, yağ çeker,sırf oraya bağlamak için deli oluyorum, iltifatta etmesin, yağ da çekmesin sadece işini yapsın...Yok saç tasarımıymış ne haltmış hep göz boyamalar,neyse bunca dert üzerine güzel bir sonuç alabildim çok şükür:))))Yılbaşına bomba gireceğim yuppiiiii:))))))))))))))

    YanıtlaSil
  14. Canımm, çok güzel olmuş saç rengin ve beğenmene, mutlu olmana sevindim. Pozlar da yakıyor yani :)

    YanıtlaSil
  15. çok tatlısın sen yaa güldürdün beni akşam akşam saçla ilgili bütün maceralarını okudum bende senin gibiyim..çok güzel bir anlatımın var bayıldım:))takipteyim...

    YanıtlaSil
  16. @bulutsuzolmaz bloğuma ziyaretin için teşekkür ederim:) İnsan saçıyla ne kadar çok uğraşırsa o kadar kötü oluyor ama ben artık bu renk değiştirme olaylarının zevkini kaptım bir daha uslanmam:))))

    YanıtlaSil
  17. merhabalar. saçımı boyatmayı düşündüğüm için nu ara saç renkleri ile ilgili nette her sayfaya bakıyorum :) blogunuzu da bu sayede keşfettim :) anladığım kadarıyla ankarada yaşıyorsunuz. burdaki saç renginiz çok hoşuma gitti fakat tarih olarak baya eski :( bir çok kuaför deneme girişimime rağmen hala tamam budur diyeceğim bi kuaför bulamadım ben :( var mıdır sizin tavsiye edeceğiniz bi kuaför? ya da bu rengi elde eden kuaför hala olduğu yerde midir acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaa keske yardımcı olabilseydim ama bu Kuafor izmitte+ suan bu kuaförüde satmış durumdayım :( kuaförlere Sadık kalamıyorum ne yazıkki , bu mahalle kuaförüne uzun süre gittim canlı renkler yapıyorlardı ama sonrası saclarım asırı kurudu o yüzden suan loreal İnoa ile boyayan daha pahalı bir kuaföre gidiyorum, aslen ankaraliyim ailemi görmeye cok gidiyorum annemin cok memnun kaldığı bir Kuafor var, cayyolu nda Turkuaz pasajında hem İnoa ile boyuyor hem acayip renkler çıkarıyor hem benim buradaki kuaföründen daha ucuZ. Bu sac icin açık findik kabuğu dore karışımı dersin olmadı benim fotonun çıktısını al onu göster , umarım aynı tonu yakalarsın :) sevgiler

      Sil
  18. çayyolu tarafındaki kuaförleri denememiştim bak olmadı bir de o taraflara el atmakta fayda var :) saçlarımı yedi, ay önce açarak boyadıkları için kurudu zaten elimi attıkça koparak dökülüyor daha da kurutmayacak kalite bir boya lazım. çok teşekkür ederim ilgin için :)

    YanıtlaSil
  19. merhaba öncelikla sac rengin cok hoş olmuş..benımde sıyahtan acık renge dönme gıbı bır korkum vardı..ama bı kac kuaför denemesinden sonra hem model olarak hemde istedıgım renk olarak hayalıme kavuştum...bence bu ısın ustası Memduh tan ..cayyolunda oturan hanımlara tavsıye edrım...ayrıca unlulerle calısmıs bır ısım ..youtube den vıdeosunu ve facebook adresındende bulabılırsınız...cokkk memnun kaldım ve herkese tavsıyeee edrımm :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu yaziya istinaden Memduh tan kuaförü buldum ve çok mutlu oldum cayyolundaki hanimlara sacinacrofle yaptieacak herkese tavsiye ederim memnun kalinacak bir Kuafor...

      Sil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...