24 Kasım 2011 Perşembe

MIM: Bloğunuzu çevrenizle paylaşıyor musunuz?



Herkese merhabaaaaaaaaaa!!

Çooook ama çoook kısa vaktim olmasına rağmen kısa bir MIM göndermek istiyorum sizlere, nedenine gelirsek şimdiye kadar hem böyle bir MIM görmedim hem de bu konuda sizin düşüncelerinizi  çooook merak ettim:))

Ben canım arkadaşım Dore ile ilgili kurduğum bu blogda (ne yazıkki Dore başka işlerinden dolayı yazamıyor ,bana ısrarla kendisini çıkarmamı söylüyor ama blog ismi vs her şey 2 kişi üzerine kurulu, başta o da çok emek verdi, o yüzden bilgileri değiştirmeyeceğim, her daim canım Dore'm yazabilir buraya) tüm hobilerim, zevk aldığım, ilgimi çeken herşeyi paylaşmaya çalışıyorum...İçimden nasıl geliyorsa öyle yazmaya çalışıyorum, tamamen özgür hissetmek istediğimden blog ilk kurulduğunda sadece en yakın birkaç arkadaşıma söyledim, sonra dayanamadım aileme söyledim, annem ve babam da biliyor yani:(( Onların okuması da güzel ama  tamamen bağımsız kimsenin bilmediği blog kursam daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum?? Ya da tamamen açık, tüm iş ve eski okul arkadaşlarıma da verdiğim, kimliğimi tamamen ortaya koyduğum bir blog kursam nasıl olurdu diyorum???

gelelim MIM sorularıma;

1.Bloğunuzu tüm eş dost çevrenize söylediniz mi?
   Ben dediğim gibi çok dar bir çevreye söyledim.

2. Bloğunuzu ilerde çoluk çocuğa karışınca çocuğunuza gösterecek misiniz?
Bu soru da nerden aklıma gelsiyse, tuhafım valla:)) yani çocuğum bloğumda zihni sinir icatlarıma bakıp benle dalga geçsin istemem:)) Yada ilerde torunlarım bakıp "ay babaannemize bak zamanında ne kokoşmuş bizim ihtiyar, ojelerine bak" falan diyebilirler!!!

Benim için bu sorunun cevabı  dalga geçseler de gösteririm heralde.

3.Bloğunuzu sevgiliniz/eşiniz biliyor mu?
   Maalesef  sevdiceğim biliyor :((  Her daim okumasa da arada bir okuduğu bir postumla ilgili komik  birşey   söyleyebiliyor...E buda kısıtlayıcı bir unsur haliyle:(((


Bu işin doğrusu nedir bilmiyorum? Blog kavramı benim için çok yeni bir kavram, acaba sanal bir blogger olmak mı iyi? Tamamen gerçek bir kişi mi olmak iyi? Yoksa bloğunu mesleğine spesifik hale getirip maddi gelir elde etmek mi daha iyi? Yada sadece hobi olarak kalması hatta tamamen sanal bir blogger yazarı olarak okuyucu kitlesini bambaşka dünyalara götürmek mi? Kafam karışık herkes ne yapıyor çok merak ediyorum, ????
Moda blogger ları mesela hatta moda tasarıımcılarıların blogları var, onlar için blogger olmak biçilmiş kaftan, kimi tasarımlarını, kimi kombinlerini gösteriyor, çokta taktir ediyor ve bazılarını büyük bir zevkle takip ediyorum.Onlar tabiiki mesleklerini ortaya koymak için kendi kimlikleriyle çıkacaklar bundan daha doğal ne olabilir ki??Ya bizler??Yani benim gibi her telden yazanlar, onlar ne yapıyor? Eşe dosta sırf hobileriyle ilgili olan bloglarını söylüyorlar mı???
Geçen bir blogger arkadaşın çevresine bloğunun adını vermekte zorlanmamak için kartvizit çıkardığı postunu gördüm!!! bakınız, çok şaşırdım, demek bazı bloggerlar bloglarını bu denli çevresiyle paylaşmakta sakınca görmüyorlar....Hatta bloglarını kendi meslekleri kadar ciddiye alıp yaşam tarzlarına dönüştürüyorlar..Bu şekilde tamamen eşe dosta açık blog yazarı olmakta çok zevklidir yaaa, düşünüyorumda...Acaba ilerde bende kimliğimi ortaya koysam mı???:))

Evetttttt bu sorularım için aşağıdaki sevgili blogger arkadaşlarımı MIM liyorum!!!!:))))))) Ve tabiiii beni okuyup cevap vermek isteyen yada çok enteresan cevabı olan tüm blogger lara yolluyorum...
Çok merak ediyorum MIM imi cevapsız bırakmayın emi? :))

Sevda s    ,  Vivaaswanginkosesidenizsaatcioglu, luzumsuzisleruzmaniella Ç. , kovakadiniyimbenmakyajguncem


14 yorum:

  1. selam şekerim ilk cevaplayan ben oluyorum sanırım ama benim aktif bir blogum yok aslında açtım ama işler,face,twıtter hepsine yetişmek zor geldi he birde siz sevdiğim blogları takip etmek daha cazip geldi şimdi bu işi kısmen twıtter'dan yada face'ten yapıyorum ''birde şöyle acı bir gerçek var ki çoğu blok sırf yarışmalara katılmak yada bedava kozmetik ürünü almak için açılmış ki bu bana hiç de etik gelmiyor''

    YanıtlaSil
  2. @ozlemtuana süpersin yaaa!!!Bir sürü kişiye retweet'lemişsin,bakalım yanıtlar nasıl olacak?Senin cevabınıda çok merak ediyorum..dediğin gibi bazı bloglar sırf bu amaçlarla açılmış gibi geliyorlar bana...çok sevdiğim blogger arkadaşın beni çok düşündüren biryazısı var okumanı tavsiye ederim;
    http://kanatlariminrotasi.blogspot.com/2011/11/sonum-olacaksiniz-moda-bloglari-nerdeee.html

    okuyunca çoook şaşırdım bazıları sırf bloğundaki fotoğraf çekimleri için marka çanta, ayakkabı bile kiralıyorlarmış!!!

    YanıtlaSil
  3. mim icin tesekkurler canim. o kadar cok mimim birikti ki nerden baslasam bilemiyorum. sanirim cok tembel bir bloggerim ben. yine de cevaplamaya calisacagim. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. aaaaaaaaa mimlenmisim haberim yok, kiz Lame haber versene insana : P
    cok sevindim hemen yapiyorum öptümöptüm ; )

    YanıtlaSil
  5. anaaaaaaaaaaa inanamıyorum,bazı bloglarda bu mimi gördüm direkt kendim geldim aklıma,ve ben mi fikir verdim sanaaaa:)
    neee güzel yaaa:))
    çok mutlu oldum canım teşekkürler,ben ilk başlarda çok utanıyordum inan,ama yavaş yavaş güzel tepkiler geldikçe rahat ettim,keyifle söylüyorum ama tabiiki yoldan geçen herkese söylemiyorum heheee:)

    YanıtlaSil
  6. @fashionözge aslında bunu uzun zamandır çok merak ediyordum fakat senin kartvizitli postunu görünce çok enteresan geldi..Paylaşmak istedim:)

    YanıtlaSil
  7. Valla canım 2006'da blog yokken ben vardım o yüzden söylemesem bile bilirler bence herkes söylemeli hele yüzü kapatma olayı çok saçma ayıpsa kombin koyma yalan mı .) bu arada kelime onayını hayır yap bize çile o zaten onaya tabi tutarsan sorun olmaz ok güzel hafta sonları öperim kocaman

    YanıtlaSil
  8. Canım teşekkürler mim için. Blogum beni o kadar mutlu ediyor ki, çevreme söylemeden duramadım. Bu benim yazacaklarımı kısıtlıyor elbette, yine de herkes bilsin sorun değil benim cici blogumu :)

    YanıtlaSil
  9. @sevda s senin etrafına açıkladığını tahmin ediyordumda yine de sormadan edemedim:)Bencede bloğunu herkes bilsin çünkü gerçekten okuması çok keyifli içten bir blog!!

    YanıtlaSil
  10. @srildirektörü 2006'mı inanamıyorum!!!!!Ben blog olayını 1senedir keşfettim akabinde çok vakit kaybetmeden bloğumu açtım.. Bloğunu bende çok zevkle takip ediyordum ama 2006'da kurulduğunu bilmiyordum demekki sen tam anlamıyla blog aleminin öncüsüsün:)))Bu arada benimde yüzümü kapattığım kombin postlarım var, ama moda blogger larının yanında çok amatörce kalır, hem fotoğraf çekimlerim hem kombinlerim...Modacı vs sanat dünyasına çok uzağım çok ciddi bir kurumda çalışıyorum, kariyerimde bloğun etkisi olmasın diye bu yolu seçtim, hemde daha özgürce yazmak için...Herkesin görüşü kendine belki ilerde benim için önemi olmadığını düşündüğüm an bende yüzümü açarım ceeee:))) derim:))sevgiler...!

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  12. Daha yeni gördüm bu mimi canım, çok teşekkür ederim, yanıtlayacağım en kısa zamanda :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. @aysstyle sen böyle devam et bence!!Senin bloğunu zevkle takip ediyorum ve outfit'lerin çok hoş,ince zevklisin, sevgiler!

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...