14 Kasım 2011 Pazartesi

Immortals- Ölümsüzler

Hafta sonum havalar soğuduğundan beri pek bir verimsiz geçmekteydi ki geçen hafta sonu nihayet turnayı gözünden vurduk:)) 2 günüme 2 sinema+ 1 canlı performans müzik şölenini sığdırabildim:) İzlediğim filmlerden ilkinden Immortals'tan bahsetmek istiyorum öncelikle, 2. film ve müzik yazım bir sonraki postlarda olacak:))İlk olarak sevdiceğimle uzun süredir planladığımız Immortals (ölümsüzler) filmine gittik...Konusu Yunan mitolojisine dayanan film benim gibi fantastik filmleri, efsaneleri sevenler için tam bir görsel şölen...Yalnız 3D izlemeyi unutmayın, yoksa o muhteşem çekimlerin hepsi ziyan olur...Filmde basit sahneler bile beni etkiledi, deniz kenarındaki kayalıklı inanılmaz yüksek kale ve yerleşim bölgesi süperdi, hele hele birbirlerine kenetlenmiş 3 devasal adam heykelinin  bulunduğu tapınak tam tüyleri diken diken edici cinsteydi....3 boyutla sanki o adamların ortasında küçücük kalmışım gibi hissettim:)


Filmde Kral Hyperion (Mickey Rourke) güce tapan ve insanlığa karşı savaş açmış biridir..Amacı süper güç barındıran Epirus yayını ele geçirip bu yay ile Titanları serbest bırakıp insanların üzerine yönlendirmektir...Birde filmde insanlığı korumak isteyen tanrılar cephesi vardır...İşte benim en sevdiğim kısım:)) Zeus ve çocukları insanlığı ve olan biteni gökte çoook çok yükseklerden izlemektedirler.. Tanrı Zeus insanlığı ve dünyayı kurtarması için Theseus 'u lider seçer...Bu arada ben bu Theseus'u ne kadar
six pack'te olsa hiç beğenmedim:)) Lider seçilecek özellikleri pek bulamadım...Oysaki Zeus hem oyunculuk hem karizma adına süperdi:)) Rolünün inanılmaz hakkını vermişti, eeeee Lame boş durur mu hiç sizler için birkaç Luke Evans (Zeus rolündeki) fotosu buldum, bakalım sizde beğenecek misiniz ?? (Bu arada araştırma yaparken Jessica Biel ile bir dönem sevgili olduklarını öğrendim!!)



Eveeeeeettttttt sizlere bu kadar bahsettim birde filmden bir Zeus sahnesi paylaşmamak olmaz:)) Aşağıda Tanrılar tanrısı Zeus'un mecburen insanlığa müdahele etmek için iniş yaptığı sahne var, önce tanrıça güzelliğinde kızı Isabel Lucas iniyor sonrasında ise bizim Zeus'umuz geliyor ve bakın neler yapıyorrrrr?????





Gelelim filmin aktistlerine;
Fimin ikiside birbirinden güzel oyuncuları; Hintli Freida Pinto ve  Avustralyalı Isabel Lucas.. Hindistan lı Freida'yı Slum dog millioner'den hatırlayabilirsiniz, orada da çok beğenmiştim, inanılmaz güzel bir kız, bu filmde geleceği görebilen bakire kahin rolünde...Onun diğer bakire arkadaşlarına filmde çok güldüm nedense:)))Yalnız  sinemada yanımda bir kız grubu vardı onlar da gülünce yalnız olmadığımı anladım:))


Isabel Lucas'ta  göz kamaştıran güzelliğiyle cidden tanrıça rolüne çok yakışmış, ne kadar rol kabiliyetini pek iyi bulmasamda filmdeki karaktere cuk oturmuş ....

Haaaa birde ergen kızlarımızın beğendiği Poseidon var; :))
Kısacası hoş vakit geçirebileceğiniz bir film, ama çokta beklenti içerisine girmeyin çünkü senaryo çokta iyi değil, biraz basit geldi bana açıkçası....Konu mitolojiden geliyor diye çok büyük bir içerik beklemeyin...Hele hele sonlara doğru 3D nin dibine vurmak adına kesik başlar kesik bedenler havalarda uçuşuyor ve bir noktadan sonra komik bile gelmeye başlıyor:)))

En son olarakta filmin ana kahramanı ama benim en az ilgimi çeken Theseus'a yer veriyorum ve iyi seyirler diyorum.....





4 yorum:

  1. Wow sahneler süper görünüyor, ya öyle erkekler varmi dünyada, dünyada yasayan yakisikli erkeklerin yarisi Hollywood´da toplanmislar sanirim ; )

    YanıtlaSil
  2. Hahahaaa haklısın sanırım yakışıklı erkeklerin ancak %2-3' lük dilimi Türkiye'dedir:)) Türkiye'deki erkekler genelde 6 pack yerine one big pack e sahip oluyorlar:))Oldu olacaklar doğursunlarda o none fit görünümleri bir işe yarasa!!:))))

    YanıtlaSil
  3. bu filmi çok merak ediyordum ve yorumunu okuduktan sonra bu merakım on bin kat arttı :D Gidip hemen hemen hemeeen izlemem lazıııım :))))))))

    YanıtlaSil
  4. @Aswang ben baştan sona büyük bir zevkle izledim ama dediğim gibi içerik olarak biraz basit gelebilir...Umarım beğenirsin!

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...