2 Temmuz 2011 Cumartesi

Kate Moss Evlendi!!!!!



Daha önce Kate Moss'u ne kadar sevdiğimi ve beğendiğimi sizlere anlatmıştım. Ve nihayet beklediğim gün geldi Kate The Kills gurubunun Rock’çı gitaristi nişanlısı Jamie Hince’le evlendi!!! Ne kadarda yakışmışlar değil mi??

Gelelim düğünün ayrıntılarına;
Güzel çift 12'nci yüzyıldan kalma St. Margaret Kilisesi'nde evlendi ve Kate'in benimde uzun süredir nasıl olacağını çok merak ettiğim gelinliğini arkadaşı modacı John Galliano tasarlamış. Düğüne Naomi Campbell, Vivienne Westwood, Stella McCartney, Philip Green, Jude Law, Jade Jagger gibi 300'e yakın davetliler katılmış. Düğün bitince Kate'in Cotswold'daki malikanesinde 3 gün boyunca kutlama devam edecekmiş.

En hoşuma giden ayrıntı 14 tatlı küçük kız nedimesi olmuş ve bunlardan biride annesi gibi güzel kızı Lila Grace.(sarışın ve Kate'in elini tutan)

Kate tek kelimeyle mükemmel olmuş ve gelinliği tam düşündüğüm gibi Vintage tarzı.Galliano zaten Kate'i çok uzun yıllardır tanıdığı için tamda onun ruhuna hitap eden bir gelinlik tasarlamış. Duvağı çok enteresan çok hoşuma gitti. Aslında makyaj olarak gotik tarz makyaj bekliyordum Kate'den fakat sanırım en doğru seçimi yapmış bu gelinliğe bu makyaj çok daha uygun kanımca:))

İkiside ne kadar mutlular, arabadaki hallerine bakın ne kadar coşkulular!! Klasik araba seçimide süperrr,  Umarım çok mutlu olurlar....

LAME















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...