6 Mayıs 2011 Cuma

Pull and Bear 2011 Yaz Koleksiyonu

Yaz gelmiyor bir türlü ama ünlü firmalar bizim için teker teker nevaleleri dökmeye başladılar:)) Pull and Bear'da süper bir kolleksiyon çıkarmış, rengarenk, cicilibicili....Hemen sizler için nacizane yorumlarımı yapayım ;  (altını çizmek isterimki modayla profesyonel anlamda ilgilenen bir kişi değilim, bu konuda çok fazla bir iddiamda yoktur, bu yazıları sadece eğlenmek ve amatörce fikir vermek için yazıyorum)

Alttaki 2 kıyafetten anladığımız üzere bu yaz çizgili tişört giymek must oldu:)) Zaten bende önceden beri anneciğiminde etkisiyle çizgili merakı vardır. Anneciğim denizci modasını çok sever, ve bana ergen halimden beri kırmızı lacivert beyaz karışımı kıyafetler almaya çalışırdı ben ne kadar dirensemde en sonunda   bende pasif bir direnişle beraber durumu kabullenmiş oldum, ve sonrasında sevmeye başladım.. Klasik şeyleri sevsede annemin zevkli olduğunu geçte olsa anladım...Niyse uzatmayayım burada zaten klasik giyimden ziyade çizgililer farklı renklerle kombinlenmiş, hoş olmuş..



 Yaw bu elbise olayına canım sıkılıyor, çünkü gerçek anlamıyla çıta bacak biriyim:((( Kışın çizmelerle botlarla idare ediyorumda yazın çok yakıştıramıyorum elbiseleri kendime,  gönül ister şu alttaki camel tonundaki desenli mini elbiseyi giymeyi, ama botla giysem millet dalga geçer, parmak arasıyla olmaz, babetle vs bacaklarım ince gözükür iyice vs....Neyse uzatmayım yakışanlar paşa paşa giysin... Lacivert elbisede tam benlik, bence asıl bronz tende daha iyi durur, birde ben böyle uzun elbiseleri boleroyla giymeyi seviyorum, daha orantılı bir görünüm veriyor .


Bu cicilere ne demeli, soldaki yeşil şal süper uymuş, hayal gücü işte, benim aklıma gelmez mesela o kıyafetin üstüne yeşil şal ama olmuş işte, ilham olsun bizlere...Evdeki şallarımı iyice karıştırayım bakalım, annem hep bana "kirli çıkı" der, evi bir sürü işe yaramaz şeyle doldurduğumdan yakınır, onun yerine az al öz al der, amaaaan düşünün 1 tane çok pahalı parça alıp evde oturacağıma bir sürü ıvır zıvır alıp kendime eğlence çıkarıyorum işte...Evde azcık karıştır kurcala incik boncuk vs ne ararsan bulursun:)) Bakalım neler çıkacak, alttakine benzer yeşil şal çıkarmı acaba??:)) bende bir kombin yapayım ilham geldi vesselam:))


Bu kısacık şortlara ne demeliii, süperrrr, ama asıl burda ilgimi çeken üzerine farklı renk kemer takmaları, denemeye değer....!





Bu rengarenk çizgilileri beğendim desem yalan olur, ama alttaki kırmızı ayakkabı hoşuma gitti, üstteki şortla be en alttaki kırmızı elbiseylede aynı ayakkabıyı kombinlemişler, herşeye yakışıyor..


Alttaki lacivert elbise kombini nasıl?? Bence güzel olmuş, hoş, esasen düz sade bir elbise, mağazada görsem çokta ilgimi çekmez ama rengarenk bilezikler ve kahverengi çantayla çok hoş bir tarz olmuş..Bohem tarzı yaratmışlar kısaca, üniversite yıllarım çok gerilerde kaldı ama hala bu tarza, çiçek çocukları imajına zaafım var, bohem parçaları görünce dayanamıyorum, sizde karakterinize ait ne varsa modayı falan bırakın, çekinmeden giyin...


LAME

3 yorum:

  1. Yaw bu elbise olayına canım sıkılıyor, çünkü gerçek anlamıyla çıta bacak biriyim...ya aynı dertten bende muzdaripim:)benim bacaklar daha ince bileklerimi kapatmak için bilekten bağlı sandalet giyiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Hahaha bende bilekten bağlı sandaletleri, ayakkabıları yakıştırıyorum kendime:)))Boşver kalın bilekliler utansın, narin bileklerimizle biz böyle daha güzeliz:)))))

    YanıtlaSil
  3. Fantastic website. A lot of helpful info here. I'm sending it to several pals ans also sharing in delicious. And obviously, thanks on your effort!
    My homepage startupfact.com

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...