26 Nisan 2012 Perşembe

Olivia Kendine Ne Yaptın Böyle??????




Son dönem yeni yetme Holywood yıldızlarından en beğendiklerimden biriydi Olivia, gerçekten çok cool bir havası var bu kızın...28 yaşındaki Amerika'lı güzel yıldızın babası İrlandalı bir gazeteci imiş...Bence asıl güzelliği baba tarafından geliyor:) İnternette gezinirken birden saçlarını sarıya boyattığını farkettim ve dondum kaldım!!!!!Bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar???? Bütün havası gitmiş, standart bir sarışın olmuş!!!Bilirsiniz saç rengi konularına takığım, hemen sizlere farkı anlatmak için fotolar buldum ,bir bakın bakalım benle aynı fikirde olacak mısınız????




Sarışın olunca yüzü nasıl soluklaşmış, benzi atmış, eroinman kokocular gibi olmuş:)) Yazık şu güzelliğe yaaaaa!!!!


Üstelik  kare yüz hattına ve geniş alna sahip Olivia'ya yukardaki soldaki kahküllü saçları nasılda yakışıyordu....Önceden bu hallerini gördüğümde nasılda kendine en yakışanı yapıyor bu kız diye düşünürdüm...Sanırım ortada bir kalp kırıklığı var hemde en büyüğünden, biz kadınlar ancak bu durumlarda böööööyle radikal değişimler yapacak gücü buluruz kendimizde....Boşver olivia sallama kızcağızım o adamı, deymezzzz kimselere, bak bu sarı kafayla Holywood'da rol falan kapamassın benden söylemesi, ancak 3. sınıf romantik komedi filmlere kalırsın, soooora ilerki yılların estetik , botox paralarını nasıl çıkaracaksınnn???Dost tavsiyesi hemen değiştir şu civciv saçlarını HEMEN!!! :))



Şu soldaki hale bakın yaaa, kesin aşk acısı var kesin!!!! (ben anlarım!:)


Geniş alınlı Olivia kızımızı yukardaki resimlerden en çok kahküllü 5 no lu resimde beğeniyorum...3 numaradaki kokocu Olivia ise ne yazık ki en berbat fotosu!!!!


En koyu renk saçlarındaki şu seksiliğe bakın!!!!Benimde eskiden saçlarım simsiyahtı, şuan açtırdıkça açtırdım, iyi halt ettim sanki, Olivia'nın ibretlik saç öyküsü bana ders verdi, haftaya saçlarımı 1 ton koyulaştırıyorum kesin karar verdim:)) !!!!! (1 ton diyorum çünkü saçım konusunda zamanında dilim yandığı için herşeyi alıştıra alıştıra yapmaya çalışıyorum saç benim hassas noktam, her ay boya yaptırarak sağlığı bozulan saçlarım zaten beni alıştıra alıştıra kelliğe götürüyor ya orasıda ayrı mevzu:))))


Kare yüz Olivia ve optimum güzelliği yakalamış olduğu dore bakır kahve renkteki  kahküllü saçı...



Ve en koyu renkli saçlı en güzel Olivia resmi....Su yeşili güzel gözleri koyu renk saçta nasılda ortaya çıkmış....Koyu renk saç insanı cidden canlı ve genç gösteriyor arkadaşlar...Benim gözler kahve ama saçı koyulaştırıp solotica lensimi taktımmı işlem tamamdır!!!:)))Sağlıcakla kalın!!!!:)

5 yorum:

  1. Çok güzel bir kızmış ama sarışınlıkta fena olmamış bence, Gerçi koyu ren saçlarla daha güzel de kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bizde sarışınlık takıntısı var, istemeden sana guzel gelmiştir:) içgüdüsel olarak yani çok olmayan birşey olduğu için değerli geliyor...Biz esmerliğin tadını çıkaralım boşver...:) Olivia'da doğru yolu bulur yakında:)

      Sil
  2. Sarışınken çok stereotype yüzlerce fabrik sarışından farksız ancak kahverenginin gözleri ile verdiği buğulu hava ve farklılık kesinlikle çok daha etkileyici. Yaşı da daha büyük görünüyor sarışınken :/ dilerim bu hevesten çabuk vazgeçer kendisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet senin zevkine güvenirim,sendende bu yorumu almak hoşuma gitti:)Bazen açık renk saç bronz ten kahve göz uyumu çok daha güzel gelir bana, (sizinki gibi:)ama Olivia kesinlikle kendine yazık etmiş, yaşlı ve özelliksiz gözükmüş!!!

      Sil
  3. Lucija thank you so much, you had been visited even I do not write my blog in English. It really makes me excited:)) In this post I mentioned about that olivia's new blonde hair was very bad and it made her more elderly!!!I will be able to write in English after this situation:) I also have visited your blog, and enjoyed so much!! My best regards...!

    YanıtlaSil

Çok Kıymetli Yorumlarınız...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...